#iphone #apple #smartfon #telefony Mam obecnie 15 pro 128gb. Niestety brakuje wiecznie pamięci... Myślę o zamianie na zwykłą 17. Swój myślę jeszcze pogonić za 2 tys więc dopłata będzie stosunkowo nie wielka w porównaniu z 17 pro
@Hur4ggan: nie lepiej kupic icloud 200gb i tam trzymac w pelnej rozdzielczosci? Nie mowie na stale ale np na 2-3lata do zmiany telefonu. wychodzi z 200zl/rok. Mniej niz utrata wartosci iphona 15pro
Mam obecnie 15 pro 128gb. Niestety brakuje wiecznie pamięci...
@Hur4ggan: Zrób se lepiej restore a później przywróć kopię bo pewnie spora część to śmieci i "dane systemowe" czyli typowy problem, którego apple nie jest w stanie rozwiazać od lat (bo po co jesli przy okazji można sprzedać jakieś miejsce w chmrach). U mnie kiedyś na starym iPhone 64GB odzyskałem chyba 15 GB a też krzyczał, że brak miejsca. Aktualnie mam
#lekarz #afera #wyplata #pieniadze #szpital Na Porsche jest a na pacjenta ledwo 20 zł dziennie na wyżywienie. Wyjątkowo obrzydliwe ze strony dyrekcji...
Komentarz usunięty przez autora
W moich telefonach nigdy nie zapełniłem pamięci więcej jak 30-40%
Szukasz pretekstu by zmienić telefon na pomarańczowego..
@Hur4ggan: Zrób se lepiej restore a później przywróć kopię bo pewnie spora część to śmieci i "dane systemowe" czyli typowy problem, którego apple nie jest w stanie rozwiazać od lat (bo po co jesli przy okazji można sprzedać jakieś miejsce w chmrach). U mnie kiedyś na starym iPhone 64GB odzyskałem chyba 15 GB a też krzyczał, że brak miejsca. Aktualnie mam
Edit: zrozumiałem Aira jako chmurę, sory xD
Ja tam trzymam tylko kontakty, pocztę, + imessage niektóre ustawienia a kopie zdjęc + video robię lokalnie na dysku wiec za żadną chmurę nie płacę.