@mrKuaku: @Torlod twierdził, że platforma z Tuskiem przegra w 2023, bo Tusk zużyty. Było kilka innych przestrzelonych przewidywań. Na moje profesor jest po prostu zbyt inteligentny i czasem nie jest w stanie wejść w głowę przeciętnego wyborcy. Choć i tak to i to lepiej niż większość, po prostu skala idiotyzmu w aktualnej polityce jest dla mnie nie do ogarnięcia, zwłaszcza (ale nie tylko) po stronie populistycznej prawicy
@mrKuaku: nie taki był jego przekaz. Sam przyznał, że źle to ocenił. @michal_0107 on ogólnie by widział i Tuska i Kaczyńskiego na emeryturze. Tuskowi głównie brak ambicji zarzuca. I obwinia go przegraną Trzaskowskiego. A ta pomyłka jego to fakt, że uważał, że Tusk będzie obciążeniem dla KO, ale sam przyznaje, że wyniki sondażowego tego nie pokazują.
źródło: obraz
PobierzNa moje profesor jest po prostu zbyt inteligentny i czasem nie jest w stanie wejść w głowę przeciętnego wyborcy. Choć i tak to i to lepiej niż większość, po prostu skala idiotyzmu w aktualnej polityce jest dla mnie nie do ogarnięcia, zwłaszcza (ale nie tylko) po stronie populistycznej prawicy
@michal_0107 on ogólnie by widział i Tuska i Kaczyńskiego na emeryturze. Tuskowi głównie brak ambicji zarzuca. I obwinia go przegraną Trzaskowskiego.
A ta pomyłka jego to fakt, że uważał, że Tusk będzie obciążeniem dla KO, ale sam przyznaje, że wyniki sondażowego tego nie pokazują.