Aktywne Wpisy

Vanche +845
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KosmicznyBarszcz +186
Patrzę na główną a tam artykuł “Polska jest zalana tanim robolem z Kolumbii”
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm

#xtb #gielda #modivo #meczennicyccc
źródło: CCC mijanka
PobierzNa pewno. Jak w to wszystko zacznie w Ameryce spadać w p---u to myślisz że jak zareaguje nasz wiguś bananek?
Ile ten olejorz już teraz tam stoi? 130? To pod koniec 27 roku kupię po 30
źródło: 1000006893
PobierzNiechodliwy towar zamiast wpisać w straty - sprzedali spółce zależnej, która nie jest umieszczana w raportach. Dzięki temu mieli wysoką sprzedaż, Zaksięgowany zysk i juz zawczasu pompowali kurs.
Kolejne
@Okcydent: to tak zwane spółki modowe, bo raz na nie jest moda, a raz nie
Fundy pootwieraly szorty I nawet doniosly do knf o kreatywnej ksiegowosci w ccc. Knf to zignorowal.
Wiec czekaja, az ccc zacznie robic odpisy I pokaze strate. Wtedy zamkna pozycje.
Tak to przynajmniej, ja widze.
To pewnie o mnie albo o @affairz, ale po pierwsze fundy, a po drugie to nie naganiacz tylko męczennik. Zasadniczo to shorty zamknęły pozycję i plan by się udał, gdyby nie te cholerne wyniki i wylecenie z MSCI.
@losowyNickk: ja pisałem, ale pisałem też potem, że prezes Miłek okazał się bajkopisarzem. była pokerowa rozgrywka, wyglądało, że fundy blefują, ale potem okazało się że Miłek blefuje jeszcze bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja CCC trzymam od około 38 zł. na publicznym portfelu #