Aktywne Wpisy

l3gend +92
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +12
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Czy wstydem jest wrócić do rodziców? Kilka lat temu się wyprowadziłem, ale teraz straciłem pracę, a koszty zaczęły mnie zjadać razem z butami. Rozmawiałem z rodzicami i nie mają problemu z tym. Miałbym pracę dość blisko domu. Jestem już stary, blisko mi do 40, nic mnie już nie czeka w życiu po za wegetacją, a tak mógłbym zająć się rodzicami na starsze lata. Tylko towarzyszy mi uczucie porażki. Co myślicie? #przegryw #pytanie #niebieskiepaski #zycie #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Wstyd to kraść.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
EDIT: poraża dopiero wtedy staje się porażką gdy nie wyciągnie się z niej żadnej nauki.
@mirko_anonim: Z takim podejściem to na pewno niczego nie zmienisz. Ale wrócić do rodziców to nigdy nie jest wstyd. To jest optymalizacja kosztowa. C--j to powinno cie obchodzić co będą o tym myśleli inni.