Aktywne Wpisy

lubie-sernik +213
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +418

Mam własne mieszkanie w bloku z wielkiej płyty. Mam magistra skończonego na Uniwersytecie Warszawskim. Mam Mercedesa z salonu. Mam pracę w IT, a mimo to #rozowepaski i tak wolą być jedną z wielu chada lub jakiegoś zagraniczniaka, który u swoich krajanek jest postrzegany jako #przegryw
#takaprawda #oswiadczenie #zwiazki #demografia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: #takbylo xd
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ¯\(ツ)/¯
kołpakach.Kogo tych chcesz poznać jakiegoś pustostana?Jak byś jeszcze miał starego mercedesa youngtimera to może na zlocie bys poznał jakąś fanke motoryzacji vintage.
Niechce cie obrażać ale po wypowiedzi wydajesz sie dość płytki i pusty.
@kasiknocheinmal: jestem miły, spokojny, nie piję, nie palę, nie ćpam. Wolny czas spędzam na rowerze lub na robieniu własnej gry.
@Dipolarny: żebyś wiedział, że „tak było”. To że ciebie nie stać nie
W tych czasach to pieniądze mają nawet faceci po zawodach z fachem w ręku , trzeba się wykazać innymi cechami
Bo jeśli masz zamiar się chwalić tylko pieniądzmi to cię zmartwie , dobry stolarz budowlaniec itp
źródło: comment_16061493502glewx8iHQ26GDDzj1M2qc
Pobierz@kasiknocheinmal: Czy widziałaś kogoś pracującego w IT kto jest wandalem, ma konflikty z prawem
@kasiknocheinmal: Zainteresowania to z grubsza w sumie już wymieniłem, jeszcze do tego można dodać grę na gitarze elektrycznej. A jeśli chodzi o poczucie humoru, to lubię ironiczne i walaszkowane.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jak na razie zaprezentowałeś się tylko jako idealny osobnik do tagu #przegryw
@kasiknocheinmal: śledząc medialny przekaz można odnieść inne wrażenie (pic rel) ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: d08784399cac662c234cf5d932135caf6a2c4c5067152a4b3b2670cebb9bf20e
Pobierz@mirko_anonim: ziomuś, to nie te czasy, kiedy wystarczyło że facet mało pił i nie bił. tym to możesz zrobić wrażenie na jakiejś karynie, podopiecznej mopsu.
@mirko_anonim
No to grupy tematyczne? Plus pozostaje kwestia charakteru, bo na razie to serio brzmisz jakbyś twierdził, że stan posiadania miał zagwarantować zainteresowanie.
@Average-CottonWorld-Enjoyer
To już pytaj konkretnych kobiet, ja mam niebieskiego wpisującego się w moje preferencje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰