@kokot1: @zaq22 @Average-CottonWorld-Enjoyer *znokautowana przez agresywne wdrożenie AI. Ale tak czy siak wycena 500 była zbyt odrealniona, obecna przecena jest zbyt przesadzona, ustabilizują się pewnie przy 200$, P/E 24.
Nie mówcie mi, że ktokolwiek z was uczy się języka z AI, które zapomina o czym rozmawiało 3 wiadomości wcześniej.
Konkurencją duol nie są szkoły językowe czy tlumacze (w tym ai), tylko YouTube, Instagram i tiktok, a największym zagrożeniem jest zmiana upodobań konsumentów.
@perfumowyswir: uczylem sie hiszpanskiego przez miesiac z idk, rok temu? Dzisiaj pamietam tylko, ze przedstawiasz sie "yo soy" a pene grande to duzy k---s (tego zreszta sie nie nauczylem tam) a spedzalem tam po jakies 1-1,5h dziennie. Ta aplikacja nie potrafi uczyc jezykow, z tego co widze generalnie na twitterze etc. to nie jestem jedyny.
@Glupiii: możemy dywagować nad jakością nauki, ale cały rage na nich się wziął, gdy stwierdzili wypierdzielamy wszystkich i stajemy się 100% spółeczką. A trzeba to było brać na spokojnie jak Spotify, gdzie menedżerowie wypychają kod na produkcję z samochodu w drodze do pracy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Glupiii: Do tego jest chyba z czasem coraz gorsza do nauki języków. W niemieckim wywalili materiały z poziomu B w czasie jak robiłem kurs. Z tego co słyszałem potem jeszcze usunęli forum (przy każdym pytaniu był link do dyskusji na forum gdzie ludzie za darmo tłumaczyli gramatykę czy jakieś subtelne różnice między kilkoma podobnymi wyrażeniami). Nie mam pojęcia co ludzie tam jeszcze robią xd. Do fiszek jest przecież setka darmowych
#gielda #nasdaq
https://x.com/NarutoNolimits/status/2030276932814991588?s=20
Trudno znaleźć firmę która tak szybko została znokautowana przez AI
Z ponad 500 usd w ciągu kilku miesięcy do 100 usd
W czerwcu kosztowała 540
Nie mówcie mi, że ktokolwiek z was uczy się języka z AI, które zapomina o czym rozmawiało 3 wiadomości wcześniej.
źródło: IMG_8819
PobierzKonkurencją duol nie są szkoły językowe czy tlumacze (w tym ai), tylko YouTube, Instagram i tiktok, a największym zagrożeniem jest zmiana upodobań konsumentów.
Moat = zero
A trzeba to było brać na spokojnie jak Spotify, gdzie menedżerowie wypychają kod na produkcję z samochodu w drodze do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Clown world
@perfumowyswir ja nie widze jakiegos rage'a, kazdy raczej zaakceptowal, ze po prostu spadaja z rowerka i tyle