Aktywne Wpisy

chearru +20
Nie ukrywam, że jest mi po prostu bardzo przykro. Proszę, aby osoby hejterskie przestały wyzywać mnie w wiadomościach prywatnych...
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
źródło: 18255
Pobierz
MLeko29 +136
źródło: cube-rolling-cube
Pobierz

#gielda #nasdaq
https://x.com/NarutoNolimits/status/2030276932814991588?s=20
Trudno znaleźć firmę która tak szybko została znokautowana przez AI
Z ponad 500 usd w ciągu kilku miesięcy do 100 usd
W czerwcu kosztowała 540
Nie mówcie mi, że ktokolwiek z was uczy się języka z AI, które zapomina o czym rozmawiało 3 wiadomości wcześniej.
źródło: IMG_8819
PobierzKonkurencją duol nie są szkoły językowe czy tlumacze (w tym ai), tylko YouTube, Instagram i tiktok, a największym zagrożeniem jest zmiana upodobań konsumentów.
Moat = zero
A trzeba to było brać na spokojnie jak Spotify, gdzie menedżerowie wypychają kod na produkcję z samochodu w drodze do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Clown world
@perfumowyswir ja nie widze jakiegos rage'a, kazdy raczej zaakceptowal, ze po prostu spadaja z rowerka i tyle