Wpis z mikrobloga

• 38
@Umeraczyk: youtube z reklamami jest totalnie nieoglądalny. Myślałem że aktualnie tylko stare janusze jeszcze nie zablokowały sobie tego marketingowego ścieku. Jak vanceda zabraknie to nigdy już do youtuba nie wrócę.
  • Odpowiedz
co za problem korzystać z brave'a na kompie i na komorce?

@pawel_je: Taki że brak mu całej masy dodatkowych funkcji które vanced posiada, a nie ma nawet YouTube premium.
  • Odpowiedz
@BornToDie69: z jakiej racji mam im ku.wa płacić?
Za beznadziejny desige że trudniej przeglądać nawet subskrypcje?
Za brak łapek w dół?
Shorty z AI gównem?
Zepsuje algorytmy oraz wyszukiwarkę?
Demonetyzacja kanałów a nawet ich zamykanie
  • Odpowiedz
Jakie to niby funkcje

@pawel_je: łapki, automatyczne omijanie fragmentów sponsorowanych, denerwujących powtórzeń, usunięcie shortsów z interfejsu, highlighty w piosenkach, oznaczenie istotnych fragmentów, podsumowań, wywalenie automatycznych tłumaczeń, możliwość ustawienia interfejsów z poprzednich wersji, zmiana stylu, multum personalizacji i opcji proponowania. Jest tego więcej, ale to są takie kluczowe bez których YouTube jest dla mnie zwyczajnie uciążliwy.
  • Odpowiedz
usunięcie shortsów z interfejsu

wywalenie automatycznych tłumaczeń

możliwość ustawienia interfejsów z poprzednich wersji,

@Plp_: Każą płacić za niedokładanie gówna, które sami dosrali. Cóż za łaskawy pan xD
  • Odpowiedz
@Plp_: bo ale to tylko na komórce a kto ogląda YT na komórce, raz na jakiś czas, od tego jest komp bo przyjemniej a są wtyczki typu sponsorblock
  • Odpowiedz
Każą płacić za niedokładanie gówna, które sami dosrali. Cóż za łaskawy pan xD

@bukimi: no nawet nie, bo właśnie nawet w wersji płatnej YouTube Premium nie da się tego zrobić xD
  • Odpowiedz