Wpis z mikrobloga

Trzeba przyznać że Anna Lewandowska to absolutny fart życia i wygrana na loterii. Gdyby nie Robert, nikt nie wiedziałby o jej istnieniu, poza grupą pasjonatów Karate i trenerom typu Kim Żul Zun.

Natomiast to już kit z tym - facet dał jej życie jak w Madrycie i co ona z tym zrobiła? Wdzięczność? Jakaś pokora? Przynajmniej dobry PR? A ni c---a. Właśnie że odwrotnie. Brak wdzięczności i strzelanie sobie w kolano publicznie, wręcz ośmieszanie Roberta.

Kuriozalne wywiady np. u Wojewódzkiego - gdzie wręcz wypowiada się o podziale obowiązków z Robertem, bo ona też ma swoje ważne projekty (by Ann xD).

Odklejone tańce z Alvaro, leczenie kompleksów pokazując innym karynkom z PL - zobaczcie, ja kręcę dupskiem przed takim kolegą tutaj co się spocił i co boli Was? Chciałybyście tak, ale to ja miałam szczęście a wy w tej śmiesznej Polsce.

Ponadto leczenie kompleksów bo Ania wie, że deafultowo jest po prostu przeciętną kobietą, nawet bez figury. To napędza pociąg "udowadniania czegoś".

Wreszcie absurdalne wpisy uciemiężonej matki polki takie jak wczoraj - które znowu sprawiają, że ludzie do rodziny Lewandowskich czują ogromną niechęć - chociaż do Roberta raczej współczucie.

Podsumowanie - gdyby Robert miał inny charakter / znał trochę realia rynkowe zamiast tylko kopać balon - kopnąłby ją w dupę już dawno.

Branie ma z tym statusem kosmiczne, mógłby mieć jakąś fajną Kolumbijkę, Argentynkę czy jeszcze inną Stacy. A tak to z wysokim kortyzolem jest tym cuckoldem no i wziął sobie low/mid tier becky, która nawet po ogromnej kasie w #looksmaxing jest mierna.

#lewandowski #mecz #blackpill #redpill
neverwalkalone - Trzeba przyznać że Anna Lewandowska to absolutny fart życia i wygran...

źródło: sad

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podsumowanie - gdyby Robert miał inny charakter / znał trochę realia rynkowe zamiast tylko kopać balon - kopnąłby ją w dupę już dawno.

@neverwalkalone: gdyby nie to, że państwo bestialsko okradnie go z efektów jego ciężkiej pracy*
  • Odpowiedz
@neverwalkalone zastanawiam sie jak Szczesny sie powstrzymuje przed cisnieciem beki z Roberta majac taka Marine. Widzialem lajwa z nim to Marinka normalnie sobie z nim smieszkuje, cisnie mu o palenie ale w zartach a nie karynsko, spiewa, duzo ladniejsza.
  • Odpowiedz