#bitcoin #kryptowaluty #threeagentstack Short, pojawiło się info, że: - Tłum zaczyna odczuwać frustrację. - Narracja o "weekendowej pompie" umarła. - Detaliści, którzy kupili dołek na 66k, orientują się, że rynek nie ma siły rosnąć. - Brak siły popytowej ("impatient bulls") to woda na młyn dla naszego shorta. - Skok do 66.4k był jedynie pułapką na płynność (Liquidity Grab).
"Inwestorzy są zirytowani, że rynek nie wybił 67k. Jednak co kluczowe, nie ma jeszcze masowej kapitulacji ani odwrócenia się detalistów na short. Ulica cierpi w ciszy." ( ͡°ʖ̯͡°)
@nopenopenope123: nie wiem co będzie, teraz jest 65200 +1080 pipsów, ja nawet nie wiem dokładnie co to jest pipsy. "Tłum krzyczy "50k by weekend" i "crypto is officially dead". To klasyczny sygnał kontrariański. Kiedy detaliczny inwestor po kapitulacji z pozycji long, z gniewu i frustracji zaczyna masowo otwierać pozycje short, jest to idealny moment na tzw. *Short Squeeze*."
@cr_7: ja byłem w tym short tylko przez godzinę czy dwie. Nie załapałem sie dzisiaj na longa a było ustawione po limit i nie wypełniło się. Teraz też mam short ale nie wiem czaemu.
Short, pojawiło się info, że:
- Tłum zaczyna odczuwać frustrację.
- Narracja o "weekendowej pompie" umarła.
- Detaliści, którzy kupili dołek na 66k, orientują się, że rynek nie ma siły rosnąć.
- Brak siły popytowej ("impatient bulls") to woda na młyn dla naszego shorta.
- Skok do 66.4k był jedynie pułapką na płynność (Liquidity Grab).
źródło: KrakenPro_Position_PF_BTCUSD_short_2026-03-01
Pobierzźródło: KrakenPro_Position_PF_BTCUSD_short_2026-03-01 (1)
Pobierzźródło: KrakenPro_Position_PF_BTCUSD_short_2026-03-01 (2)
PobierzCo będzie jak rynek się otworzy na czerwono jutro?
"Tłum krzyczy "50k by weekend" i "crypto is officially dead". To klasyczny sygnał kontrariański. Kiedy detaliczny inwestor po kapitulacji z pozycji long, z gniewu i frustracji zaczyna masowo otwierać pozycje short, jest to idealny moment na tzw. *Short Squeeze*."
źródło: KrakenPro_Position_PF_BTCUSD_short_2026-03-01 (3)
Pobierz@plaisant: @nopenopenope123 Op chyba tez