@placebo_: ja to bym na waszym miejscu zrobił dyrektywę, wszyscy którzy chcą się jeszcze bawić i zachować iluzoryczne szanse na uniknięcie pierdla na wygnanie do Rotterdamu najlepiej jakiejś dzielnicy że tak powiem socjalnej. I witamy w grze
@placebo_: kiedyś bekę człowiek miał słysząc że ktoś jest jutuberem, dziś słyszę że ktoś jest tiktokerem i rzygać się chce, nie szanuję ludzi którzy choćby posiadają tę aplikację
@PanTuNieMieszkasz: kilka razy próbowałem na tę apkę spojrzeć i zawsze trafiało się jakieś g---o przy którym czułeś, że tracisz szare komórki. Na jutubie są też bieda treści, ale masa wartościowych, ciekawych, długich form wymagających napracowania.
@placebo_: Tiktok byłby spoko jakby się go nie dało popsuć. Wpisujesz interesują mnie technologoia ,ciekawostki, komputery i tyle. 0 innych treści a teraz wygląda to tak że przejrzysz coś pseudo śmiesznego i takie treści Ci się zaczną wyświetlać mega łatwo to zepsuc.
@PanTuNieMieszkasz: @FrasierCrane wystarczy wytrenować algorytm aby wyświetlał filmy, które Cię interesują, chwila zabawy i dostajesz treści, których szukasz. Odpowiednio wykorzystany TT to dźwignia, ale nie każdy potrafi z niej korzystać. To użytkownicy tworzą treści
źródło: 1000000854
PobierzWpisujesz interesują mnie technologoia ,ciekawostki, komputery i tyle.
0 innych treści a teraz wygląda to tak że przejrzysz coś pseudo śmiesznego i takie treści Ci się zaczną wyświetlać mega łatwo to zepsuc.
@FrasierCrane można się pogubić, nadal mówmy o tiktoku czy o wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na tojtoku jest już profilowanie tylko pod otepiajace rseczt