@rolek2145: On ogłasza że po gameplayach nie wygląda i c--j fajrant, ale to recenzenci którzy mieli przedwczesny dostęp nic nie sprawdzają, na niczym się nie znają i nic nie wiedzą, a mogli obejrzeć gameplay to by byli tak samo wszechwiedzący jak rumun.
@rolek2145: Typ siedzi i ocenia całe gry na podstawie jakichś wycinków z z--------h filmików Lootboxa. Już mu to samo ludzie wypominali z Crimson Desertem, kiedy też krytykował grę po jakichś urywkach Lootboxa, bo ciężko tej leniwej k----e znaleźć jakiś konkretny gameplay od twórców jeśli gra nie nazywa się Gothic Remake.
@ActiveekHere: ja to ogrywam własnie i gra jest zaj3biscie zrobiona. Ten screen jest z początku gry, miałem opad szczeny, jeszcze jak sie Ray Tracing właczy, to widać że ktoś popracował nad tym.
@ActiveekHere: * urywek gameplay'u w materiale newsowym o grach, który jest w 1080p na yt'bie, (materiał newsowy w 1080p, czy fragment gameplay'u uzyty w ów materiale również? nie wiem) + yt ścina jakość i to 1080p/4k itd różnie wygląda.
źródło: grafa
Pobierz