Wpis z mikrobloga

Dokonało się.
Giełdę otwieram w poniedziałek dopiero, bo jestem na Maderze i nie mogę teraz rozmawiać, pilnujcie żeby nie wykipiło po pokoleniowej pompie.

#gielda
m0rdeczka - Dokonało się. 
Giełdę otwieram w poniedziałek dopiero, bo jestem na Mader...

źródło: 1000021886

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@PodniebnyMurzyn: jeśli lubisz czuć, że ryzykujesz życie to warto, widoki nagradzają, ale pogoda jest tak zmienna, że jednego dnia miałem 29 stopni słońca w kask oraz 5 stopni w pełnej ulewie jadąc przez środek chmury po tak stromych serpentynach, że kawa nie była potrzebna :)
@emes555 warto! Ja zmieniłem spontaniczny urlop w motocyklowa przygodę, totalnie nie przygotowany i kombinując po drodze. Ale taki speed run, że już nie mam
m0rdeczka - @PodniebnyMurzyn: jeśli lubisz czuć, że ryzykujesz życie to warto, widoki...

źródło: 1000021938

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@PodniebnyMurzyn: jak większość z tych dróg teraz, ale to nie wodospad Aniołów, jakiś inny ta domowy wodospad na drogę :)
Prawie przy każdym tunelu jest zjazd na taką uliczkę, co prawda większość bez wjazdu, albo z zakazem wjazdu i ryzykiem kamieniowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@breakdown1: było zrobić z tego akcje promocyjna, jak lubią na tagu, zbieram na madere czy coś, ale najlepsze atrakcje wychodzą na spontanie po cichu, paradoksalnie to opłaciłem sobie wyjazd z akcji hondy (fikcyjnych zysków, czyli bardziej nagroda), ale teraz mnie naszło, że będę w nie pakował na następnego ncx'a, chociaż nie wiem czy tyle wytrzymam (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@waluch: 40 euro za tydzień to jak za darmo, za tyle chyba miałem dzień na Malcie rok temu :] // a dobra za dzień, to racja! Tylko ceny spadają zawsze jak bierzesz 3+ dni, tu za 1 dzień byli z 47, a na kilka dni wyszło
37 ojra za 750 cc imo dobra cena, dziennie oczywiście :) jednoslady zawsze drogo wychodzą, ale jak bym wziął 125 to bym już nie
  • Odpowiedz