Aktywne Wpisy

Graner +24

lubie-sernik +21
Co najbardziej zboczonego zrobiliście w życiu?
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#systemkaucyjny
źródło: image_picker_7731C819-9B18-4B6D-A698-6DC4121AE8BA-27921-0000093DF8F5D936
PobierzA market pewnie dodatkowych ludzi nie zatrudni "bo o matko bosko to som koszty!!!1" więc będzie ich brakować co będzie skutkować tym, że sklepu nie będzie miał kto ogarniać po klientach syfiarzach przez co normalni klienci będą się wkurzać. Ot błędne koło.
Dostaną taką raz, drugi, trzeci, czwarty to i w excelu znajdzie się miejsce na dodatkowy personel.
https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/006398
Problem jest z chlewionką. Aldi sobie radzi, lidl sobie radzi, kaufland również - ale to sieci wywodzące się z cywilizacji (+ 2/3 z nich to operatorzy systemu)
źródło: IMG_0987
PobierzNie musi.
Pod wpływem mrozu butelka się skurczyła więc polak odkręcił nakrętke aby butelka nabrała kształtu i oczywiście rzucił pod siebie.
Jak nie przyjmuje za pierwszym razem to wystarczy włożyć ponownie np. kodem w dół lub inną strone. Nakrętka nie jest wymagana.
źródło: image_picker_26F8F9A8-DA9F-4B12-82FF-0A2011E16823-28602-00000966CAACBF4F
PobierzZresztą w regulaminach lidla, aldiego czy biedronki znajdziesz kwestie nakrętek - wystarczy do nich zajrzeć.
Polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=fAtGMTimZXY&t=149s
Wrzuca stare i narzeka, że nie przyjmuje, pompuje a na ekranie jak byk jest napisane dlaczego odrzuca, ale kto to widzioł aby czytać coś xD
Tutaj akurat skończyło się miło, oddała te z kaucją, podziękowała i podjechała sobie z resztą bez kaucji oddać w lidlu. Przyznała że mało kto o tym mówi jakie można oddawać
a i tak poziom recyklingu jaki narzuca nam unia nie został spełniony.
Niecałe 30% ze strumienia odpadów jest poddane recyklingowi, UE narzuca w tym roku 56% - gminy płacą kary od tonażu.
Jak kaucyjny nie pomoże to będą dalej windować stawki aż zaboli każdego.
czy ogólnie system zwrotów ma sens? ma.
czy jestem w stanie zrozumieć, że taka maszyna nie wydaje gotówki? tak to bolzka i ludzie by lecieli w c---a.
ale nie jestem w stanie q--a zrozumieć wymogu niezgniecionych puszek/ butelek - wystarczy umieścić qr kod na niezgniatalnym elemencie - szyjce butelki i denku puszki i system ma sens