Wpis z mikrobloga

@jmuhha: chłopowa zmieliło na warzywo o którym nikt by nigdy nie wiedział jakby z losowego powodu nie potrzeba było zewnętrznego sędzi, tj internetu, żeby rozgrzeszyć nowego bolca różowej. Suma summarum - ja bym raczej się nie przejmował, chyba że często widzisz takie treści to detox od internetu będzie wskazany, adblock, używanie trybu incognito lub czyszczenie sesji raz dziennie.
  • Odpowiedz
Co o tym myslec

@jmuhha: no wyobraź sobie że jesteś tym Mattem. Obiektywnie twoje życie się zakonczyło, the end. Czego teraz byś chciał? Bo ja dwóch rzeczy

1) eutanazji
2) żeby moja żona sobie ułożyła życie i jakoś
  • Odpowiedz
@gaz_wieprzowy: ooo znalazl sie ten co zycie zna XD co innego smiecie ruchajace na boku, a co innego normalny facet. I normalny facet wlasnie czesto zostaje przy chorej babie, a baba jak tylko ma okazje zostawic chorego faceta to to robi

wiecej powiem: faceci ogolnie wiaza sie z chorymi babami, bo k---a nikt nie jest zdrowy, a szczegolnie babska ktore w zdecydowanej wiekszosci sa chore na leb. I faceci to
  • Odpowiedz
huop nawet jakby kadlubkiem zostala bez polowy mozgu by przy niej trwal do smierci i sie opiekowal, a tu trafil sie "przypadkowy" bolec,

@RelaniU: :DDD
Wrzuć historię z tym komentarzem na tag przegryw i blackpill to dostaniesz po 1000 plusów
  • Odpowiedz