Ja jeszcze nie miałem takiej która nie wolała by być czysta i pachnąca
@dragon_fruit: Ale za każdym razem? Jak ktoś dba o higienę na codzień to nie powinno być problemu r----ć się wieczorem gdy ostatni prysznic był np. rano. Jak się spotykamy z innymi to ewentualne braki higieny da sie zauważyć dość szybko gdy sie skraca dystans i można sie wycofać xD
✨️ Autor wpisu (OP): @H_Moody: Hmm. To może pójdę do lekarza, ale dla mnie to oczywiste, że jak cały dzień jestem w ruchu, pije, oddaje mocz kilka razy to jego resztki zostają pod napletkiem, a to ciepło jest od ciała i kisi się. Nie chodzi mi o jakieś skraje przypadki, że smród jest nie do wytrzymania czy mam tam jakiś tzw. ser. Tak samo czuje zapach moczu na bieliźnie
Idziesz na wysypisko śmieci i targasz do domu swoją zdobycz, a następnie jesteś zdziwiony, że przykleił się gdzieś kawałek gówna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dragon_fruit: Ale za każdym razem? Jak ktoś dba o higienę na codzień to nie powinno być problemu r----ć się wieczorem gdy ostatni prysznic był np. rano. Jak się spotykamy z innymi to ewentualne braki higieny da sie zauważyć dość szybko gdy sie skraca dystans i można sie wycofać xD
Ale odrobine uklepane to co innego niż obsrana d--a. Higiena musi być.
źródło: IMG_1543
Pobierz@mirko_anonim: To nie jest normalne xD
Ten zapach to sprawa indywidualna, niekoniecznie ma to coś wspólnego z higieną. Jedne mają słaby, inne taki, że można zlizywać z palców ¯\(ツ)/¯