Wpis z mikrobloga

@wwkbt: Ja tam mam różowe okulary i uważam że są ruskie i Rojsanie, tak jak Białorusini , białorusini.
Jak ktoś chce do europy, jest przeciw imperalizmowi, widzisz że Rosja ma kupę surowców jakby grała dobrze kartami byliby mega bogaci i ludziom by się dobrze żyło ale nie moze nawet przeciw temu protestować bo go zamkną to co ma zrobić xD?
Potem wchodzi na wykop czy inny internet i czyta że
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@niebadzogrem: problem, który poruszyłem jest większy, niż ci się wydaje. Ruskie potrafią żyć na zachodzie, wysyłać tu dzieci, konsumować zachodnie dobra, jednocześnie gleboko gardząc naszymi wartościami i myśląc w kategoriach inperialnych. Mnóstwo takich robaków np w Berlinie
  • Odpowiedz
@wwkbt: a z drugiej storny masz Rosjan w p-------u dolnym którzy chcieliby żyć w normalnym kraju. Ciekawe których jest wiecej bo o tych "moich" pewnie nie usłyszysz w mediach bo by do gułagu poszli :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@niebadzogrem: w p-------u dolnym nie ma takich Rosjan. W p-------u dolnym dochodzi jedynie kanał Rassija Adzin przez satelite. Może ci z internetem wyciągną łapy do zachodu, ale tylko po kasę i komfort życia. W wartościach zostaną własnych. Ruska opozycja tez nie istnieje.
  • Odpowiedz
@wwkbt: te dwa typy z grafiki to obaj ruscy, tylko jeden sra za stodołą, a drugi ma już sławojkę zamontowaną. Mimo wszystko jest mała bo mała, ale jednak pewna pula Rosjan, którzy chcieliby normalnie żyć - i zazwyczaj dawno s--------i już z r0sji. No taki Garry Kasparov, gość mówi, że ma nadzieję, że Ukraińcy wygrają bo to może spowodować upadek Putina i systemu, a wszelakie zawieszenia broni są o kant
  • Odpowiedz