testa_di_moro testa_di_moro przedwczoraj, 15:38:48 via iOS 1 + @badreligion66: chłop tyle razy dostał w łeb, a mimo to myśli bardzo dobrze. Niesamowite
DonFanucci DonFanucci przedwczoraj, 16:46:26 via Android 5 + @badreligion66: geniusz, który całe życie udawał idiote XD
cinxxxxcin cinxxxxcin przedwczoraj, 18:33:03 via Wykop 1 + @badreligion66: jeszcze trochę i Najman trafi do kanalużero jako ekspert od geopolityki :D
ZapuszczonyBrodacz ZapuszczonyBrodacz przedwczoraj, 21:12:57 via Wykop 0 + @badreligion66: O *** ale fachowiec z niego.
mietus-grzebidupa mietus-grzebidupa przedwczoraj, 22:26:38 via Android 0 + @ruiz-antonio: Białek czemu rozdawałeś konta botom i trollom (╯︵╰,)
IstotaSzara IstotaSzara przedwczoraj, 22:32:48 via Wykop 0 + @badreligion66: Dobre operacje macie, moc autorytetu tutaj fajnie przekonuje nieprzekonanych tego
prawilny_prawak prawilny_prawak wczoraj, 06:58:02 via Wypiek 0 + @badreligion66 silniczki i odklejeńcy giertycha cytują Najmana XD taki wasz poziom.
pilencjusz pilencjusz wczoraj, 09:17:09 via Wykop 0 + @galicjanin: Teraz nie jest to półgłówek z obitym ryjem bo zgadza się z Twoją narracją?Hmm.. ja mam lekko inne zdanie :P
galicjanin galicjanin wczoraj, 09:39:33 via Android 1 + @pilencjusz: Najman jest jaki jest, nie grzeszy inteligencją, ale tym większe zaskoczenie, że wypowiada się rozsądniej niż inni którzy z pewnością nie obrywali często po głowie tak jak on.
GdzieJestBanan GdzieJestBanan wczoraj, 10:13:05 via Wykop 0 + ale ten tag POTUS to po co?@thekrepa: No mimo wszystko to Marcin Najman
źródło: 1000036906
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Hmm.. ja mam lekko inne zdanie :P
@thekrepa: No mimo wszystko to Marcin Najman