Aktywne Wpisy
aspk +53
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

calban +1

Tytuł:
Kwiaty dla AlgernonaAutor:
Daniel KeyesGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★☆☆
ISBN:
9788380622227Tłumacz:
Krzysztof SokołowskiWydawnictwo:
RebisLiczba stron:
288Wzruszająca i dająca do myślenia opowieść. Czytając, chcąc nie chcąc, trzeba się zmierzyć z różnymi refleksjami i dylematami. Etyka eksperymentów, czym jest tak naprawdę intelekt i jak wpływa na emocje, osobowość, relacje z innymi ludźmi, czy samoświadomość i samostanowienie. Czy bycie bardzo inteligentym, to jednak trochę przekleństwo?No poruszyła trochę ta książka moje zimne serducho.
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #czytelniczebingo #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: 732927-352x500
Pobierzźródło: 1000013295
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jedna z najlepszych sci-fi jakie czytałem. Cała seria "Wehikuł czasu" Rebisu to prawie same świetne pozycje - chyba żadna inna tak nie trzymała poziomiu. Nawet bym sobie zbierał papierowe wydania gdyby nie te ohydne okładki
Edit: haha, nie, zbieżność nazwisk