Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +515
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
derek25 +60
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

źródło: even-at-the-end-denethor-couldnt-help-himself-v0-apqc6a955jb81
Pobierz