Wpis z mikrobloga

• 35
@badreligion66: 1% ujawnili i lemingi już wiedzą czego było więcej.
Totalnie pomijając fakt, że najważniejszą rzeczą, którą ta afera obdarzyła jest ponadpodzialowosc tych zwyroli.
Brawo Ty, masz tutaj kawałek jerky ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Nushid: Bo to jest wojna upośledzonych politycznych klakierów, a bronią na ten moment są gwa..ty i morderstwa dzieci. Wszak nie chodzi o rozliczenie sprawców tylko o przypisanie ich jak największej ilości drugiej stronie i umniejszanie winy tych naszych.
Choć dużo spier...a w życiu wydziałem autentycznie rzygać mi się chce jak widzę tych debili.
Towarzysz_Moskvin - @Nushid: Bo to jest wojna upośledzonych politycznych klakierów, a...

źródło: 1593

Pobierz
  • Odpowiedz
@badreligion66: Tak,NAJWAŻNIEJSZE jest czy to był PRAWAK czy LEWAK. Nie trzeba ich rozliczać ,pomagać ofiarom ani wyciągać wniosków. Wystarczy,że są kolejne "argumenty" do obrzucenia gównem drugiej strony
  • Odpowiedz
@badreligion66: 1% ujawnili i lemingi już wiedzą czego było więcej. Totalnie pomijając fakt, że najważniejszą rzeczą, którą ta afera obdarzyła jest ponadpodzialowosc tych zwyroli. Brawo Ty, masz tutaj kawałek jerky ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pomijając fakt, że zesrałeś sie o mema, to uderza on w największy motłoch - wyznawców teorii spiskowych. Jesteś jednym z nich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nushid: Hahah, pierwsi do ryczenia jak znajdą najmniejszą rzecz na lewaka albo nie daj boze "ciapaka", ale jak prawicowi politycy gwałcą i mordują dzieci to "hola hola skupmy się na tym, ze zbrodnie są ponad podziałami". Ale wy pocieszni jesteście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vaclav: tak, no tysiące razy dzwonił na te gliny - a potem jeszcze latał na wyspę sprawdzić, czy już przyjechali XD
Ze wszystkich metod wyparcia ta jest chyba najzabawniejsza
  • Odpowiedz
Wszak nie chodzi o rozliczenie sprawców tylko o przypisanie ich jak największej ilości drugiej stronie i umniejszanie winy tych naszych.

@Towarzysz_Moskvin:
logika sie ci się tutaj wymknęła.

Informacje to b--ń polityczna. W usa rządzi prawica. Chcesz mi powiedzieć że mają w ręku taką b--ń i jej nie używają? xD weź bo pęknę
  • Odpowiedz
@badreligion66: mam taką teorię spiskową, że lewaccy trolle próbują w internecie obrzydzić ludziom prawicę polityki. Dokładnie tak jak robisz to Ty. Chyba jesteś lewackim trollem? Kto Ci płaci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin:
Rozumiem oglądałeś ostatnie zeznania przed kongresem i kto udawał i gadał o giełdzie na zeznaniach w sprawie pdf?

Czy nie śledzisz sprawy ale raczysz nas swoimi przemyśleniami bo ci się coś wydaje. Mister freethiker. Un nic nie wie ale rozgryzł wszystko xD

Sam w tym uczestniczysz, a udajesz lepszego od reszty.. Obrzydliwe. Małpie się wydaje że jest lepsza bo sobie wydumala jakiś blachy powód i skrzeczy inaczej niż grupa.
  • Odpowiedz
@Sarza01:

Rozumiem oglądałeś ostatnie zeznania przed kongresem i kto udawał i gadał o giełdzie na zeznaniach w sprawie pdf?

I jaki to ma związek z moją wypowiedzią?
Widzisz ptysiu kolorowy jak byś posiadał umiejętność czytania ze zrozumieniem to może nie musiał bym ci łopatologicznie wskazywać odpowiednich części moich
  • Odpowiedz

Obecnie obie strony mocno pracują nad damage control

@Towarzysz_Moskvin:
no widzisz ptysiu to sa twoje wymysły..
Fakty i to co się dzieje temu przeczą. A ty nawet o tym nie wiesz. Tak to wyglada.
  • Odpowiedz