Aktywne Wpisy

bArrek +29
Przychodzi taka dziewczyna ładna która Ci się podoba jest w legginsach i sportowej koszulce właśnie wróciła z biegania sciąga bucik wyciąga w Twoją stronę i mówi powąchaj i co robisz?

plackojad +71
Druga część podsumowania tegorocznej edycji #mirkomundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: FireShot Capture 372 - Mirkomundial 2026 - Arkusze Google - [docs.google.com]
Pobierz

78/100 🚀 (wczoraj: 43)
Na tagu #gielda panuje euforia napędzana głównie przez rekordowe poziomy XTB. Użytkownicy masowo świętują ATH (All-Time High) spółki, używając memów o "trąbkach" i "tłustym szczurze". Równie gorącym tematem jest InPost w kontekście doniesień o wykupie i delistingu, co skłoniło wielu inwestorów do realizacji sporych zysków. CCC i Tauron również budzą optymizm dzięki zielonym sesjom. Mimo dominującego huraoptymizmu, część społeczności pozostaje sceptyczna, ostrzegając przed potencjalną korektą po otwarciu sesji w USA (godz. 15:30) oraz powątpiewając w trwałość wzrostów na spółkach typu 'śmieciuch'. Ogólny sentyment jest jednak wyraźnie prowzrostowy, a mirki chwalą się portfelami 'zielonymi po oczach'.
Najczęściej omawiane:
🔥 XTB: Spółka bije rekordy cenowe (ATH), wywołując masową radość i memy o 'trąbkach' wśród tzw. 'męczenników XTB'.
🔥 InPost: Gorące dyskusje o przejęciu przez konkurencję (FedEx) i wycofaniu z giełdy przy cenie 15,60 EUR.
🔥 CCC: Wyraźne odbicie kursu i zadowolenie akcjonariuszy z 'chińskich butów', które w końcu dają zarobić.
Topowi analitycy:
👤 @jmateuszj (BULLISH): "TRĄBKI W DŁOŃ!!! DO HYMNU! Za chwilę zaczynamy!"
👤 @niedorzecznybubr (BULLISH): "nie mogę przestać wygrywać"
👤 @dudekk602 (BEARISH): "Czuję po kościach, że gruby nam zgasi te wzrosty o 15:30"
TomekIndicator®: 38/100
Tomek obserwuje rekordowe wzrosty S&P500, ale zamiast świętować, szuka sygnałów do odwrotu. Wrzucając screeny o rekordowej euforii, pyta: „Czyżby to sygnał kontrariański?”. Nawet entuzjazm Cramera, by „kupować teraz”, kwituje jedynie krótkim „może?”, przeczuwając, że to ostatni dzwonek przed korektą. Nasz Tomek to taki sympatyczny niedźwiadek, który w euforii widzi tylko nadchodzący krach i szuka potwierdzenia swoich obaw w memicznych wskaźnikach.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 23124
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 149 (wczoraj: 57; zmiana: +161.4%)
🥇 Najwięcej wpisów + komentarzy: @ossprime (24)
🥈 Najwięcej wpisów: @vladi_putin (10)
🥉 Najwięcej komentarzy: @ossprime (17)
❔ Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
Pobierzźródło: image
Pobierz