Aktywne Wpisy

raven4444 +34
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +118
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Firma w której pracuję wysłała dzisiaj wszystkim pracownikom b2b informację, że do kwietnia wszyscy muszą podpisać nowe umowy.
A co w środku? Ogromne kary i lojalki przypominające żabkarskie weksle, dosłownie za byle gunwo mogą żądać tyle ile chcą i z dnia na dzień zatopić cię z milionowymi długami.
Tłumaczenie? Bo wchodzi nowe prawo i to musi wyglądać jak porządna umowa biznesowa, ale wiesz to tylko taki zapis, my nie będziemy nic od was chcieli, to tak musi być i nie ma innej opcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także od kwietnia szukam nowej roboty.
#pracait #programista15k i trochę #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
A jak sie nie chcesz się tańcu pitolić to szukaj nowej robo.
@mirko_anonim:
źródło: bfe71e5c41e510e32a3872dd3c3aadbe2361195599c48ce3757ce4aca3b56658
PobierzAlbo po prostu: nie podpisuj nowej umowy i powiedz, że nie podpiszesz. Ale zakomunikuj to dopiero 1 kwietnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)