Aktywne Wpisy

curiousboi +75

Lucidus 0
Macie jakieś pomysły jak pozbyć się zapachu moczu z drewnianych paneli? Pies zesikal się podczas ostatniej burzy, w nocy i nie zauważyłem, zdążyło wsiąknąć przez noc i nadal czuć taki nieprzyjemny zapach szczyn.
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta

źródło: 1000004840
PobierzSansunspor wysłał zapytanie, Legia od razu odrzuciła i to był temat z Lata. Zimą istniał jedynie jako plotka. Co więcej, rozmowy z Tobiaszem trwają od roku. Na początku odrzucił ofertę Legii, w tym momencie wszystko jest w zawieszeniu do momentu podjęcia przez Tobiasza decyzji. Legia che jego pozostania, ale dramatu nie będzie, jeśli odejdzie.
Torino dało ofertę, ale w ostateczności wybrali inne opcje. W grze była Genoa i Cremonese. Cremonese
@KebabZostrymSosem: Najważniejsze, że Nsame wraca powoli, więc Legia może sobie pozwolić na taki ruch last minute, inaczej pewnie jakiś pozorant by już wylądował w Legii.
źródło: image
Pobierz