Aktywne Wpisy

niebadzogrem +63
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

SoundsGoodMan +60
Niekiedy cenzura zawodzi i to, co w jednym mailu jest zasłoniete, w drugim jest odsłonięte. No, to kto znany występował w playboyu w warszawie w 2013 roku? :D
#epstein #logikarozowychpaskow
#epstein #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-3 o 17.55.25
Pobierz

Czy ciężka praca to szansa na sukces? Bo jakby nie patrzeć to jedyna karta jaką ma #przegryw, który nie ma genów, nie ma majątku po rodzicach, rodzinnego biznesu, itd. Z jednej strony wielu z nas jest za mądrych na prace fizyczną ale za głupich żeby robić wielkie kariery w korporacjach. Zastanawiam się na ile jesteśmy ograniczeni genowo a ile to blokady naszego mózgu spowodowane środowiskiem, np. wycofanie, brak wiary w siebie, sabotowanie własnego życia. Męczy mnie już to że w życiu nic nie osiągam i co najwyżej mogę zakwalifikować się jako przeciętny. Jedyne co mi się udało to praca biurowa, bo do pracy fizycznej i tak bym się nie nadawał ale czuje że mimo że robie proste rzeczy (przez co nie zarabiam wiele) to i tak to mnie przytłacza. Z jednej strony #depresja, poczucie braku kontroli nad życiem, świadomosć że w moim wieku powinienem mieć więcej a z drugiej chciałbym coś zmienić ale coś mnie blokuje.
#rozwojosobisty #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #blackpill #praca #wychodzimyzprzegrywu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: comment_uIQmBiT7PFmf5jpZEKbBDqCjZQGhv8CE
Pobierz@mirko_anonim: sama ciężka praca nie jest drogą do sukcesu bo inni mogą zabrać owoce twojej pracy.
Osiągniesz sukces przez ciężką pracę i dodatkowo odpowiednie wykorzystanie owoców pracy. Głównie chodzi o przekształcenie wypłaty w zasoby które uznasz sukcesem