Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +159
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

zajsty +131
W 23 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL23
Pobierz

#rosol
#niedziela
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000015696
Pobierzzanim wrzucę warzywa do gara to podpiekam je w piekarniku przez około 10-15 minut w 180 stopniach żeby puściły lekko soki(co serdecznie polecam - aromat pieczonych warzyw dobrze siedzi) daje tam też jedno jabłko i później wrzucam wszystko do rosołu, wyciągam je po 20-30 minutach bo mocno pije bulion i nie dość
Testowałam wersję zimowa z dodatkiem goździków. Dodać pod koniec gotowania (na 20 minut przed końcem gotowania) dosłownie 2 goździki I aromat nieziemski ^^. Idealne na zimę.
Spróbuję, namówiłaś, a ze mną jak z dzieckiem w takich sprawach i akurat mam goździki.
Edytowalem swój wpis wyżej jak coś, bo tam dopisałem kilka rzeczy
Daj znać jak wyszło ;)