Wpis z mikrobloga

@G433N: oczywiście nie było miejsca na prawym pasie żebyś na niego zjechał i ktoś szybciej jadący cię wyprzedził lewym? I oczywiście nie przyspieszałeś i nie zmniejszałeś odstępu od samochodu przed tobą gdy ktoś cię wyprzedzał prawym żeby go zablokować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@CREATE_USER: a oczywiscie zapewne wiesz ze było to przy 140 kmh i ze musze utrzymywać odpowiednią odległość od poprzedzajacego pojazdu?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CREATE_USER: ja tez wiem jedno...ze jadąc na tempomacie 140 zbliżyłem sie do auta przede mną więc w pierwszej kolejności ja wyprzedzam auto przede mną a później zjeżdżam jeśli jest możliwość debilom którzy chcą.jechac 200. A Ty jechałeś tym mercedesem? Bo zamiast obczajac rejestracje to dopatrujesz sie ze ze mną cos jest nie tak bez powodu...
  • Odpowiedz
wiem jedno, jeżeli ktoś jest w stanie cię wyprzedzić z prawej strony.

@CREATE_USER: No widzisz @G433N, @CREATE_USER dał Ci do zrozumienia, że następnym razem trzeba uderzyć w kierowcę mercedesa i udowodnić, że jednak nie było miejsca na wyprzedzanie prawym :). Z resztą @CREATE_USER to autystyk z urojeniami, więc merytorycznej dyskusji nie uświadczysz, gość wszystko wie najlepiej.
  • Odpowiedz