Wpis z mikrobloga

moja ulubiona czesc tego "nagrania" to super realistyczne odbicie lampy/slupa, ktory uznal ze w jednej kaluzy sie odbije, a w drugiej juz nie, ale noga typa ktory stoi za nim, juz tam jest xD

dobrze ze idealnie pare dni po egzekucji "odnajduje" sie jakies nagranie, ktorego ktos "zapomnial" wrzucic wtedy. dla jasnosci pretti ma tez jedne ciuchy w ktorych chodzi przez caly czas, zeby wszyscy wiedzieli ze to on.

brzmi mi to
harrame - moja ulubiona czesc tego "nagrania" to super realistyczne odbicie lampy/slu...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hole_to_another_universe: twoje własne imaginacje i zakrzywianie rzeczywistości, nie zmieni tego jak jest naprawdę. Wystarczy spojrzeć na statystyki. Czarnoskórzy popełniają w usa pięciokrotnie więcej przestępstw niż biali. Analogicznie jest w Europie. Możesz robić swoje fikołki, ale niczego one nie zmienia. Im szybciej do pustych lewackich łbów dotrze rzeczywistość, tym lepiej dla całego społeczeństwa
  • Odpowiedz
@Eliade_z_Poznania: @Basiura89

w administracji trumpa panika, przerzucanie winy za działania w Minneapolis, w-------e Bovino z miasta, nieśmiałe przyznawanie, że doszło do "nieprawidłowości", trump deklarujący, że "wszystkich kocha".

ale nie, wierni żołnierze pomarańczowej międzynarodówki, jak Wy, ciągle zlizują ten początkowy, wulgarny spin dla idiotów i ciągle nie wierzą swoim zakłamanym oczom, plując wbrew faktom na ofiarę ICE. no powodzenia, skutku to nie daje żadnego, wręcz przeciwnie xD
  • Odpowiedz