Aktywne Wpisy

Medokin99 +385
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +105
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

#gielda
źródło: image
PobierzA tak serio to obym w jego wieku był na takim chodzie
źródło: 14291
Pobierz@makolem: chłop myli Islandie z Grenlandią xD
@Saeglopur I tego tobie życzę. Tobie, nie twojej rodzinie i znajomym bo
- będziesz gadał takie głupoty, że szkoda gadać
- bedziesz sie zachowywał jakbyś był nieomylny i nie dawal sobie nic wytłumaczyć
- w momencie gdy coś pójdzie nie tak jak mówiłeś, albo wyjdzie, że sie po prostu myliłem to będziesz twierdził, że tak nie mówiłeś (FAKE
Na moje oko nie wynika to z demencji, a z tego, że mówił o Rosji chwilę wczesniej. Za chwilę się poprawił i zgrabnie wybrnął. I nie udawaj, że nie widzisz, że w minutowej wypowiedzi użył większego zasobu słownictwa niż Trump przez 2 kadencje.
Wiem natomiast że to jest najgorszy możliwy faux paux, pomylenie Grenlandii z Islandią to przy tym bekowy błąd xD
Zresztą Biden kilkukrotnie mylił Rosję z innymi krajami (np Iranem, Turcją). Mylił też przywódców a czasem nawet wygadywał totalne bzdury (np o torach kolejowych łączących Pacyfik z Oceanem Indyjskim)
Trump nie ma tego typu pomyłek,
no tylko że tak nie było xDD
chciałbyś
@makolem: a co ma Biden do tego? Znowu Amerykanie wybrali dziada na prezydenta. W obu sytuacjach jest słabo.
Z resztą poczekajmy w jakim stanie będzie Trump pod koniec kadencji.