A tak serio to obym w jego wieku był na takim chodzie
@Saeglopur I tego tobie życzę. Tobie, nie twojej rodzinie i znajomym bo - będziesz gadał takie głupoty, że szkoda gadać - bedziesz sie zachowywał jakbyś był nieomylny i nie dawal sobie nic wytłumaczyć - w momencie gdy coś pójdzie nie tak jak mówiłeś, albo wyjdzie, że sie po prostu myliłem to będziesz twierdził, że tak nie mówiłeś (FAKE
Biden nazywający Zełeńskiego "prezydentem Putinem" jest nie do pokonania xD
Na moje oko nie wynika to z demencji, a z tego, że mówił o Rosji chwilę wczesniej. Za chwilę się poprawił i zgrabnie wybrnął. I nie udawaj, że nie widzisz, że w minutowej wypowiedzi użył większego zasobu słownictwa niż Trump przez 2 kadencje.
@Zakrentas: nie wiem czy wynika to z demencji (której początki Biden raczej miał, powiedzmy sobie szczerze)
Wiem natomiast że to jest najgorszy możliwy faux paux, pomylenie Grenlandii z Islandią to przy tym bekowy błąd xD
Zresztą Biden kilkukrotnie mylił Rosję z innymi krajami (np Iranem, Turcją). Mylił też przywódców a czasem nawet wygadywał totalne bzdury (np o torach kolejowych łączących Pacyfik z Oceanem Indyjskim)
@In_thrust_we_trust: podsumowując Biden miał problemy z pamięcią a Trump z trzeźwa ocena rzeczywistości i myśleniem życzeniowym. Obydwa przypadki brzmią jak oczywisty dom starców, ale prawami i lewaki polskie będą sie kłócić bo oni poglady maja, należą do poglądowej międzynarodówki. Xd a Polska? C--j tam Polska byle by lgbt bylo/nie bylo w Ameryce
@banzi: najlepsze jest że on serio wygląda jakby nie wiedział gdzie jest i co robi xD Ale z drugiej strony - rynki i tak za chwilę zapomną i pójdą dalej w górę, bo alternatywy nie ma. Gdzie mają ludzie trzymać kasę, w obligacjach na 4%? ( ͡°͜ʖ͡°)
@FelariPumpura: Różnica jest taka, że jak się coś zapomni, to ma się od tego doradców, którzy jakoś naprostują sprawę. Za to jak się żyje w swojej rzeczywistości, no to jest gorzej - "doradców" się albo ignoruje, albo zastępuje posłusznymi klakierami.
#gielda
źródło: image
PobierzA tak serio to obym w jego wieku był na takim chodzie
źródło: 14291
Pobierz@makolem: chłop myli Islandie z Grenlandią xD
@Saeglopur I tego tobie życzę. Tobie, nie twojej rodzinie i znajomym bo
- będziesz gadał takie głupoty, że szkoda gadać
- bedziesz sie zachowywał jakbyś był nieomylny i nie dawal sobie nic wytłumaczyć
- w momencie gdy coś pójdzie nie tak jak mówiłeś, albo wyjdzie, że sie po prostu myliłem to będziesz twierdził, że tak nie mówiłeś (FAKE
Na moje oko nie wynika to z demencji, a z tego, że mówił o Rosji chwilę wczesniej. Za chwilę się poprawił i zgrabnie wybrnął. I nie udawaj, że nie widzisz, że w minutowej wypowiedzi użył większego zasobu słownictwa niż Trump przez 2 kadencje.
Wiem natomiast że to jest najgorszy możliwy faux paux, pomylenie Grenlandii z Islandią to przy tym bekowy błąd xD
Zresztą Biden kilkukrotnie mylił Rosję z innymi krajami (np Iranem, Turcją). Mylił też przywódców a czasem nawet wygadywał totalne bzdury (np o torach kolejowych łączących Pacyfik z Oceanem Indyjskim)
Trump nie ma tego typu pomyłek,
no tylko że tak nie było xDD
chciałbyś