Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +184
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +222
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

Często jako argument za niską demografią zarówno ja podawałem jak i widziałem u innych to, że dzisiaj ludzi stać na bycie singlem i dlatego nie tworzą rodzin. Kiedyś samemu człowiek nic by nie osiągnął, więc łączyli się w pary a potem rodzili dzieci, żeby te pracowały, a dzisiaj utrzymać się samemu to nie problem.
Tylko, że to cope. Jedną mam znajomą, co ma 30+ i nadal nie ma nic oprócz wynajętego mieszkania. Inna znajoma robi za minimalną już kilka lat, ciuła od pierwszego do pierwszego. Obie samotne. Ostatnio widziałem młodą dziewczynę, która liczyła drobniaki, żeby jej starczyło na zakupy (tutaj nie znam czy sama, no i nie znam sytuacji może chciała drobnych się pozbyć).
Naprawdę nie prościej związać się z kimś (tym bardziej kimś, kto ma kasę)?
Oczywiście w/w działa w obie strony jeśli chodzi o płcie, ale znaczniej ciężej biednemu chłopu wyrwać ustawioną, babkę niż w drugą stronę. Przecież bycie w związku nie oznacza, że to jest jakiś układ na zawsze, nawet nie musi oznaczać konieczności jakiś zbliżeń (przynajmniej w krótkim okresie). A takie coś może oznaczać możliwość zbudowania jakichkolwiek finansów dla osoby, która sama nie potrafi przebić się przez wychodzenie na 0 na koniec miesiąca.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
No inna sprawa, że często po redditach czy fb czy nawet w rozmowach przewijają się takie stwierdzenia, że kobieta to właśnie jako singielka może korzystać z życia w dzisiejszych czasach i naprawdę się rozwinąć.
Jak ojciec nie nauczył córki zarządzania finansami, to musi sobie to sama ogarnąć, nie ma innego wyjścia.