Wpis z mikrobloga

@paxtax: od samego początku matka Iwony u-----a po pachy, nie chce szukać własnej córki. Ktoś ją zastraszył. Najlepsze jest to, że buty Iwony i rzeczy u niej w mieszkaniu znaleźli.. tydzień później remont łazienki żeby pozbyć się śladów... Pewnie kłótnia w łazience po powrotu Iwony Wieczorek, przypadkowe uderzenie i zacieranie śladów żeby nie wyszło.. finalnie dogadanie się z kimś zaufanym z ukryciem jej ciała, więc boi sie o tym mówić..
  • Odpowiedz
@synBogarta: zdecydowanie Ty więcej wiesz, opierając swoją wiedzę na RMF24 i filmikach randomow z YT ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam śp.
Szostak mając akta (nie licząc Rutkowskiego XD) sami twierdzili, że to matka Iwony ukrywa ciało.. ale c--a z wykopka wie lepiej nie znając akt prokuratorskich
  • Odpowiedz
@OppoL: Szostak narobił dużo szumu o sprawie i chwała mu za to, ale to był człowiek, który wierzył w duchy, w jakieś zjawiska paranormalne, w wizje i w jasnowidzów. Sporo koloryzował i snuł teorie nie mające żadnego poparcia.

Przeczytałem obie jego książki, obejrzałem jego filmy i wyciągnąłem wnioski że to nie jest (nie był) ekspert któremu można wierzyć bezgranicznie.
  • Odpowiedz