Aktywne Wpisy

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +34
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

#usa #trump
źródło: x53nikyj7ffg1
Pobierz@RussellSuperFan: We "wstającego gościa" absolutnie nie.
Co innego w uzbrojonego gościa, który opiera się aresztowaniu, a Ty nie wiesz czy 1) został rozbrojony, przez zamieszanie i gwizdki, 2) nie ma więcej niż jednego gnata.
@fejka: Ale mi poszło w pięty, twoi koledzy ze szkoły specjalnej będą pod wrażeniem, jak im to pokażesz.
Oczywiście, ich interwencja była żałosna, ale nie powinna nawet być potrzebna - w tym cały problem.
XD
Mlaskaj trochę ciszej.
Starą sobie otaguj, jak słyszysz mlaskanie
Właśnie cały problem polega na tym że nie miał xD
źródło: image
Pobierzźródło: IMG_7822
PobierzBo chyba nie jestes aż tak głupi, żeby podważać "active", kiedy typ dosłownie zrzucił z siebie 5 agentów ICE?
@Yazlav: toż to musiał być Hulk Hogan! Albo obejrzyj dokładniej.. Dostał strzał w plecy i wtedy się zaczęli sami od niego odsuwać. To jest moment pierwszego strzału, wtedy go puścili, on się podniósł, dostał jeszcze 3 strzały i padł na twarz (właściwie ładowali w niego jak leciał). Po tym dostał jeszcze
źródło: screen159
PobierzO c--j, to prośba wyjaśnij w jaki sposób zrzucenie z siebie agenta zagraża jego życiu? Koleś ma 10m wzrostu że spadający agent zginie od upadku czy co xD