Wpis z mikrobloga

• 5
@RussellSuperFan: Ale dopiero co płakaliście, że strzelono do OBEZWŁADNIONEGO gościa, na którym leżało już 5 typów. A tutaj sobie wstaje? Co to, znowu się narracja sypie?
  • Odpowiedz
  • 2
W jaki sposób się sypie? Widzimy egzekucję z innej kamery, więc wiemy też więcej o przebiegu akcji. Czy we wstającego gościa można już władować magazynek?

@RussellSuperFan: We "wstającego gościa" absolutnie nie.

Co innego w uzbrojonego gościa, który opiera się aresztowaniu, a Ty nie wiesz czy 1) został rozbrojony, przez zamieszanie i gwizdki, 2) nie ma więcej niż jednego gnata.
  • Odpowiedz
  • 2
sypie to się twoja stara za biedronką

@fejka: Ale mi poszło w pięty, twoi koledzy ze szkoły specjalnej będą pod wrażeniem, jak im to pokażesz.
  • Odpowiedz
  • 2
@RussellSuperFan: Egzekucje, to mają miejsce w Iranie. Tutaj idiota sprowokował niebezpieczną sytuację, w której agent ICE popełnił błąd - który miał prawo popełnić, bo ryzykuje życiem.
  • Odpowiedz
  • 5
@Yazlav: ryzykuje to tylko wyśmianiem przez ludzi z dodatnim IQ. Trzeba być idiotą, żeby wypisywać takie głupoty jak ty. ICE to czyste gestapo, banda frustratów jak nasze konfederacje, ktorym dank dostęp do broni. W normalnym kraju odpadliby na testach psychologicznych i nie dostali pozwolenia na b--ń.
  • Odpowiedz
  • 2
@garm_: Poczytaj chłopczyku co to było gestapo. Gdyby ICE faktycznie nim było, to balibyście się nawet napisać złego słowa w internecie. Poniekąd słusznie.

Oczywiście, ich interwencja była żałosna, ale nie powinna nawet być potrzebna - w tym cały problem.
  • Odpowiedz
@Yazlav:

Egzekucje, to mają miejsce w Iranie. Tutaj idiota sprowokował niebezpieczną sytuację, w której agent ICE popełnił błąd - który miał prawo popełnić, bo ryzykuje życiem.

XD
Mlaskaj trochę ciszej.
  • Odpowiedz
@Yazlav: XDDD Typie, czytać nie umiesz? Sam wstawiasz tekst z którego jasno wynika że nie miał prawa, dziękuję za wyręczenie mnie.
  • Odpowiedz
@Yazlav: Mam pełną świadomość że piszę do imbecyla, ale mam też w sobie szaleńczą wiarę że jednak dasz radę przeczytać to. Zaznaczyłem ci fragment tekstu który sam wkleiłeś i masz jak wół napisane co trzeba. Daj radę mordo, poproś rodzinę o pomoc jeśli trzeba. Jesteś jedno zdanie przeczytane ze zrozumieniem od ogarnięcia tematu.
Serrrek - @Yazlav: Mam pełną świadomość że piszę do imbecyla, ale mam też w sobie sza...

źródło: IMG_7822

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Serrrek: Jestes tak blisko, zrób przerwę i spróbuj dotrzeć za ten fragment który zaznaczyłeś. Może byc potrzebna pomoc tłumacza.

Bo chyba nie jestes aż tak głupi, żeby podważać "active", kiedy typ dosłownie zrzucił z siebie 5 agentów ICE?
  • Odpowiedz
Bo chyba nie jestes aż tak głupi, żeby podważać "active", kiedy typ dosłownie zrzucił z siebie 5 agentów ICE?

@Yazlav: toż to musiał być Hulk Hogan! Albo obejrzyj dokładniej.. Dostał strzał w plecy i wtedy się zaczęli sami od niego odsuwać. To jest moment pierwszego strzału, wtedy go puścili, on się podniósł, dostał jeszcze 3 strzały i padł na twarz (właściwie ładowali w niego jak leciał). Po tym dostał jeszcze
nilmerg - >Bo chyba nie jestes aż tak głupi, żeby podważać "active", kiedy typ dosłow...

źródło: screen159

Pobierz
  • Odpowiedz
@Yazlav:

O c--j, to prośba wyjaśnij w jaki sposób zrzucenie z siebie agenta zagraża jego życiu? Koleś ma 10m wzrostu że spadający agent zginie od upadku czy co xD
  • Odpowiedz