Uzytkowniczka @olaaloola w poście nie znosi kulturalnej krytyki kilku uzytkowników, pisze ze usuwa posty jak ktos pisze o roku linuxa, potem jak to jest jej wypomniane ze super dyskusja, skoro usuwa posty, to usuwa i moje :D Ale najlepsze, potem zmienia treść postów, żeby wyszło na jej (moje już dawno usunięte) i wisienką na torcie jest komentarz, pisze mi na priv.
Normalnie mam w takie coś wywalone, ale ta podmianka w treści własnych postów to już inny stopien problemów w głowie.
Linux w 2025 roku zyskuje coraz większą popularność i bije rekordy popularności na komputerach osobistych (desktopach), a także w świecie gier. Wynika to z rosnącej niechęci do Windows 11/10 oraz coraz lepszej użyteczności Linuksa. Oto kluczowe dane i trendy: Rekordowe udziały w rynku (2025): Według danych StatCounter, w czerwcu 2025
@pasta_alla_carbonara to jest jakiś spłakany płatek śniegu, który daje na czarnolistę za nic. Moją odpowiedź pod innym wpisem niż w/w też usunęła i na dodatek oskarżyła o pisanie z multikonta xd
Tam jest grubo pomieszane pod sufitem i wydaje mi się, że pomoc psychiatry jest potrzebna asap xD
Uzytkowniczka @olaaloola w poście nie znosi kulturalnej krytyki kilku uzytkowników, pisze ze usuwa posty jak ktos pisze o roku linuxa, potem jak to jest jej wypomniane ze super dyskusja, skoro usuwa posty, to usuwa i moje :D Ale najlepsze, potem zmienia treść postów, żeby wyszło na jej (moje już dawno usunięte) i wisienką na torcie jest komentarz, pisze mi na priv.
Normalnie mam w takie coś wywalone, ale ta podmianka w treści własnych postów to już inny stopien problemów w głowie.
Btw. "nie miły" pisze się łącznie.
#windows #linux #chorobypsychiczne
Oto kluczowe dane i trendy:
Rekordowe udziały w rynku (2025): Według danych StatCounter, w czerwcu 2025
źródło: Screenshot 2026-01-23 at 23.53.07
PobierzTam jest grubo pomieszane pod sufitem i wydaje mi się, że pomoc psychiatry jest potrzebna asap xD