Wpis z mikrobloga

Wejdę Z TYM do samolotu?

@Vizley: nikt tego nie sprawdza. W najgorszym scenariuszu będziesz go musiał wyrzucić na kontroli.
Przez kilka lat latania nawet nie wyciągałem powerbanka z plecaka, bo zapominałem o nim.
  • Odpowiedz
  • 0
@piaskun87: Dlatego pytam bo jeśli jednak sprawdzą to nie chciałbym go wyrzucać bo potrzebuje go na takie loty po 10h których będę miał dużo, już nawet niekoniecznie do telefonu ale do takiego Steam Decka
  • Odpowiedz
  • 1
@darek-jg: Już się ogólnie bardzo to poprawiło ale nadal uwierz mi, że nie jest z tym jakoś super. Nawet na taki Zanzibar (lot jakieś 10h) lata zwykły Boeing 737 z międzylądowaniem na godzinę (bez wychodzenia z samolotu) w Hurghadzie. I nie ma w nim żadnych gniazdek( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vizley: ale co się poprawiło? Jak leciałem na Zanzibar to miałem system rozrywki pokładowej, gniazdko a samolot szeroki kadłub w konfiguracji 2 4 2. Tylko nie bardzo wiem o czym to ma świadczyć?
  • Odpowiedz
  • 0
@salo91: No własnie, czarterem zapomnij. Bynajmniej EA. Masz godzine czekania w samolocie aż go zatankują na wyłączonych silnikach w Hurghadzie, w środku jakies 40 stopni albo lepiej XD
  • Odpowiedz
@Vizley: czarterem z Enterair. No bo np. samoloty LOT są czarterowane i jest "ludzko", choć raczej na inne kierunki (Azja Płd.-Wsch). Enter to w zasadzie najgorsza możliwość - ciaśniej niż w tanich liniach, stare samoloty, w których środku jest głośno, do tego wąski kadłub i międzylądowania... Można sobie po prostu kupić z przesiadką i oszczędzić bólu. Dawno temu leciałem Enterem do Kenii i jedyne co mnie uratowało, że samolot był
  • Odpowiedz