Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +2019
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +172
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: i brawo.
@mirko_anonim: przeżyłem to (jako druga strona) i jest to niesamowicie bolesne, tyle dobrze że po 3 latach związku a nie po 3 latach małżeństwa i dwójce dzieci
co do reszty przemyśleń, mam 10 lat mniej i JUŻ mam podobne obawy,
@mirko_anonim: jak sie bedziesz prowadzil jak p0lak to bedziesz dziadkiem, a jak bedziesz o siebie dbac to w wieku 60 paru lat dalej bedziesz kopac w pilke z dzieckiem
Moim zdaniem jeśli przez ponad 2 dekady (nie liczę czasu wcześniej wiadome) nie zdziałałeś nic w tym temacie to czas spojrzeć prawdzie w twarz i powiedzieć to głośno - albo sam świadomie lub nie tego nie chciałeś albo się po prostu do
Twoje stwierdzenie jest zwyczajnie dziecinne i zerojedynkowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
+ tag przegryw = ok oski
Piszesz o pieniądzach, więc pozwól że zadam Ci pytanie. Czy Twoje najlepsze wspomnienia są związane z innymi osobami, czy z pieniędzmi?
Nie napisze, że jestem w podobnej sytuacji co Twoja, bo aż tak dobrze finansowo to sobie nie radzę, ale nadal jestem powyżej średniej jeśli chodzi o
Dziesięć lat mniej - idealnie. Nie
Dwie dekady, to trochę nad wyrost, ponieważ między 20 a 30 rokiem życia, jeszcze nie wiedziałem, czy chce mieć dziecko. Wydaje mi się, to całkiem normalne, ponieważ ludzie dojrzewają do pewnych rzeczy. U siebie widzę dwa główne błędy. Po pierwsze