Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zerwała ze mną jakiś czas temu dziewczyna. Lekko nam się nie układało, czy to z mojej winy przez ignorowanie zmian których ode mnie chciała, czy jej przez ciągłe przywalanie się do drobnostek. Na początku był płacz wiadomo, następne kilka dni i tak się spotykaliśmy jako przyjaciele, potem przyszły święta, pomyślałem że może dobrze i jakoś żyłem. Pod koniec wolnego dostałem jakieś nadziei żeby spróbować to naprawić. Udało nam się po tym spotkać ale dała jasno do zrozumienia, że nic z tego a zaraz po tym dowiedziałem się przypadkowo że zaczęła spotykać się z kimś innym. I znowu w ciągu tygodnia przyszedł smutek, który przerodził się we w--------e i akceptacje na kolejnych kilka dni ale teraz znowu wróciła tęsknota. I ja po prostu nie wiem co robić.
Oprócz tego mam inne problemy i sobie po prostu z tym wszystkim nie radzę, ostatnie kilka dni jedynie przeleżałem w łóżku. Nie dam rady spać, jeść ani nic robić. Mam lekkie obawy co do zbliżającej się sesji, uczyć też się nie dam rady.
Nie wiem co robić, jakkolwiek zostanę wyśmiany, zależy mi na niej. Tłumaczy to pewnie fakt że była moją pierwszą dziewczyną. Ale ja nie wiem co robić, jak sobie z tym poradzić żeby jakoś funkcjonować. Czy mam jakieś szanse żeby to wróciło? Z jej strony na pewno nie bo kolejny raz nie będzie się w to pchać.
#zwiazki #rozowepaski #rozstania #smutek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Siłownia czy kalistenika to najlepszy lek na ból po rozstaniu dla mężczyzn.
Potraktować to jako dobrą lekcje życiową, wyciągnąć wnioski na przyszłość. Nie szukać kogoś na pocieszenie, kogoś identycznego.
@mirko_anonim: to jest zdrowa reakcja a nie jakaś Twoja wina. Tak powinno być.
Ludzi się nie zmienia to kim są ich tożsamości. Można pracować nad jakimiś wadami ale aby tyle.
Zostaw sobie przyjaźń by mieć z kim pogadać, skoro ona chce ją utrzymać a za razem sprawę stawia jasno, że nic więcej nie będzie -
To tak jeszcze dopowiem, że zdaję sobie sprawę że ten związek nie miał do końca sensu. Zdaję sobie sprawę, że raczej nie chciałbym całego życia funkcjonować w sposób w jaki to wyglądało.
Chodzi o to, że ja ogólnie jestem rozwalony psychicznie, przejmuję się wszystkim, moja sytuacja życiowa jest nie zaciekawa, przynajmniej mam takie wrażenie, chodzi o brak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Błąd
@mirko_anonim: tak, teraz to doceniłem i zaczynam myśleć że to moja wina. Przecież ona prosiła, mówiła tyle razy co jej nie pasuje (tylko czy to naprawdę były takie
Masz dobre studia. Studiujesz na publicznej uczelni? Politechnika? Znajdź sobie pracę, dowolną. Musisz przestać myśleć a możesz to tylko zrobić wtedy gdy ruszasz ciałem i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰