Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +84
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#mikrokoksy #silownia
Załóżmy, że macie całkiem spoko budżet do dyspozycji na treningi.
W jaki sposób szukalibyście trenera personalnego, który was poprowadzi w waszym mieście?
Ja się trochę dałem złapać na bait trenerów z sieciówki i teraz wiem, że 3/4 z nich to kolesie po 3 miesięcznym kursie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: na podstawie problemów które są do rozwiązania/poprawienia
W sumie to już lepiej po wyglądzie i wynikach siłowych lub w sporcie, który trenuje
Wiadomo nie każdy zawodnik/k--s musi być kimś kto osiagnał to wiedzą czy jakimś większym pomyślunkiem i potrafi to przekazać
Ale to juz lepszy wyznacznik niż uśmiechnięta morda. Bo jeśli ktoś nazywa się trenerem i zabija go 120 kg na klate czy 200 kg w ciagu nigdy nie doskoczył etc albo nigdy nie miał poniżej
Zabawne, nikt z was nie wspomniał o wykształceniu ;)
@mirko_anonim Zależy co chcesz osiągnąć, szukałbym kogoś kto ma zawężoną wiedze na dany temat co cie interesuje, typu bardziej sylwetkowo np. sylwetka plażowa, wyniki w trójboju, może jakiś hybrid athlete/hyroxiarz/crossfitowiec, streetworkoutowiec itp.
Mogę się zgodzić jeśłi ktoś szuka np. fizjoterapeuty. Ale dietetyka czy trenera na siłownię to tak 2/10 moge się zgodzić.
Widzisz, śmieszna sprawa jest taka, że ja zaczynałem od bycia dietetykiem i studiowałem na instytucie technologii żywności :), oprócz tego zrobiłem w tym kierunku blisko 200 szkoleń w Polsce i zagranicą (z 80 mam wymienione na swojej stronie, później nie chciało mi się aktualizować. I po tym doświadczeniu mogę