Wpis z mikrobloga

@przegro_pisarz: jeśli ćwiczysz typowo pod sprawność, a nie trójbojowo to popracuj na mobilnością, zaliczone jest, ale zdrowiej jest założyć ciut mniej i zejść głębiej, choć osobiście siadam stosunkowo płytko
  • Odpowiedz
taka głębokość za płytka?

@przegro_pisarz: Oczywiście możesz zejść ciut niżej żeby lepiej rozciągnąć mięśnie, ale ogólnie jest OK.
Prawdopodobnie masz dobrą mobilność w stawie skokowym. Ja odrywałem pięty i musiałem kupić buty do trójboju.
  • Odpowiedz
@srul2016: czytałem o lekarzach i trudno znaleźć dobrego. Gość 35 lat i niski testosteron, brak siły, złe samopoczucie. Niepalacy, uprawia sport, zdrowo się odżywia i od lekarki usłyszał:"taka Pana natura"
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz no ale co ty chcesz zrobić bez diagnozy? Zapisać się do chirurga i powiedzieć "proszę mi usunąć guza, bo mam wysoką prolaktynę"? Przecież to może mieć różne przyczyny
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Na moje to spoko głębokość, ale jeżeli chcesz sobie spróbować czy siadanie głębiej Ci bardziej odpowiada, to możesz podstawić pod pięty talerze. W gruncie rzeczy to nie ma tak gigantycznego znaczenia w dużym obrazku. Najważniejsze to nie skipowanie dnia nóg, a nie czy siądziesz 10 cm w tę, czy we w tę.
  • Odpowiedz
@TypicznyMaciek: pięty pod talerze https://wykop.pl/wpis/84587629/prosze-o-ocene-przysiadu-i-nie-smianie-sie-z-maleg
we wcześniejszych wpisach też powinno być.
@przegro_pisarz 0
Proszę o ocenę przysiadu i nie śmianie się z małego ciężaru. Następnym razem będzie lepiej bo źle spałem, ledwo wstałem i bez sił się czuję. Wiem, że nie daję od siebie nawet 20% i nie wiem jak dawać cokolwiek.

Mam zdiagnozowane, że dieta leży i kwiczy bo jem
  • Odpowiedz