Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

N: Aktualizacja z takiego repozytorium nie może być bezpiecznie wykonana, zatem jest domyślnie wyłączona.
N: Więcej informacji o tworzeniu repozytorium i szczegółach konfiguracji użytkownika znajduje się w podręczniku apt-secure(8).
E: Repozytorium "https://repo.radeon.com/rocm/apt/debian ubuntu Release" nie ma pliku Release.
N: Aktualizacja z takiego repozytorium nie może być bezpiecznie wykonana, zatem jest domyślnie wyłączona.
N: Więcej informacji o tworzeniu repozytorium i szczegółach konfiguracji użytkownika znajduje się w podręczniku apt-secure(8).
Nie mogę zaktualizować Minta do Zeny, właśnie przez owy błąd. Sterowniki oficjalne, ze strony AMD zainstalowane. Ktoś się już spotkał z tym problemem?
#linux
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wejdź na https://repo.radeon.com/amdgpu i poszukaj właściwej wersji
Jakiś cat z /etc/debian_version. Czy co
grep -rl 'repo.radeon' /etc/aptjeżeli jest to source.list musisz go wyedytować i wykomentować repo ze sterownikiem.
Chyba, że jakieś dziwne rzeczy porobiłeś na kompie, ale powinieneś dać "aktualizuj system" czy coś i wszystko powinno przejść
Po prostu założyłem, że Ci otwarte , wbudowane w jądro działały, ale postanowiłeś "poprawić fabrykę" :P