Wpis z mikrobloga

to tak samo jak auta są trujące no chyba że zapłacisz 100 zł to wtedy już nie

@eugeniusz_geniusz: a-----l i p-------y też stają się zdrowe po zapłaceniu akcyzy?

normalnie komunizm, nie można szkodzić sobie i innym, tylko trzeba za to zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@damiz74: ksiądz się modlił o pieniądze i proszę, bóg przysłał kogoś kto chce dać 10 tysięcy. To wyraźny znak od boga, że tym razem chce wyjątku od reguły. Chwała panu. Alleluja! ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@damiz74: wydaje mi się, że za 10k PLN to się nie uśmiechnie. Pamiętajcie, że to się odbija o watykan i ludzi zarabiających w euro.
  • Odpowiedz
@eugeniusz_geniusz: no, albo możesz spalić całą rodzinę żywcem na autostradzie, sprawić by policja i prokuratura mataczyły śledztwo, a potem uciec z kraju i śmiać się z całego państwa
  • Odpowiedz
  • 0
@tyrt: brat szwagra właśnie niedawno unieważnił swoje małżeństwo, dwójka dzieci xD no ale jego była nie miała skończonych 18 lat i na tym się opierali z tego co wiem. Cała impreza ok 12 k (też myślałem, że więcej) z czego mniej więcej połowa na prawnika a połowa na "formalnosci"
  • Odpowiedz
  • 0
@damiz74: No bo nie ma czegos takiego jak rozwod koacielny. Jest uniewqznienie malzenstwa. Okolo 60% konczy sie uznaniem malzenstwa za niewazne. Ni ale to statystyki, ktore was beda piekly
  • Odpowiedz