@R_O_T_T_E_N: Hehe, też tak mam, szczególnie jak jestem na zakupach piechotą z wózkiem na kółkach. najpierw wykładam to co najcięższe. Później ciężkie układam na dole a lekkie na górze, żeby było łatwiej to przyciągnąć do domu i żeby wózek był bardziej stabilny ( ͡º͜ʖ͡º).
@Okaz_prawilnosci: Dokładnie, warto dodać że na samoobsłudze nikt cię nie pogania i pakujesz sobie w swoim tempie. To znaczy może gdzieś tam ktoś patrzy i myśli co za łajza, ale robi to z daleka, a nie 30 cm od ciebie ( ͡°͜ʖ͡°)
@R_O_T_T_E_N: Do tego taktycznie w środku umieścić warzywa na wagę, do tego np por na sztuki z którego zdrapałeś naklejkę aby kasjerka musiała wklepać kod i zyskujesz wtedy kilka sekund aby zmienić torbę.
@chcialbymbycnormalny: dokładnie ja zawsze tak myślę jak jest kolejka a ktoś dokładnie i powoli układa rzeczy w torbie zamiast wrzucić ciężkie na dno lekkie na wierzch
@chcialbymbycnormalny: Teoretycznie nikt cię nie pogania, w praktyce, jeśli nie zdążysz załadować swoich rzeczy to kasjerki zaczynają kasować następnego interesanta i wtedy oprócz pakowania się musisz mieć jeszcze oko na cudze zakupy, żeby nie zabrać czegoś co jest jego, albo żeby on nie spakowało odruchowo nic twojego. Niby w większości marketów jest taki zjazd za kasą, żeby zepchnąć zakupy i stamtąd pozbierać na spokojnie, ale regularnie jest to traktowane jako
źródło: kas
Pobierz