Aktywne Wpisy

chlopiec_kucyk +45
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz

Uruchom stronę www jako program.
(Windows, Linux, MacOS)
https://github.com/tw93/Pake
opis:
https://github.com/tw93/Pake/blob/main/docs/github-actions-usage.md
Jeżeli chcesz wykonać jakiś skrypt JS na stronie po uruchomieniu:
(udało mi się-otwiera mi stronę i wypełnia formularz, na Windows jako plik exe)
Można użyć przez CLI lub Github.
Jak używasz Github jak opisano, zamiast "Fork Repository" użyj "Import Repository" - dzięki temu repo będzie prywatne (jak zaznaczysz), a nie publiczne, jeżeli chcesz, żeby np. nie upubliczniono kodu twojego skryptu (wrażliwe dane)
Wrzuć skrypt do wykonania do repo
moj-skrypt.js
Potem edytuj plik
Pake/.github/workflows/pake-cli.yaml
i dodaj wstrzykiwanie kodu w podanym miejscu:
if [ "${{ inputs.multi_arch }}" == "true" ]; then
ARGS="$ARGS --multi-arch"
fi
# --- WSTRZYKIWANIE KODU (LINUX/MAC) ---
ARGS="$ARGS --inject ./moj-skrypt.js"
# --------------------------------------
if [ -n "${{ inputs.targets }}" ] && [ "${{ runner.os }}" == "Linux" ]; then
ARGS="$ARGS --targets ${{ inputs.targets }}"
fi
Potem możesz budować apkę jak opisano.
źródło: action2
PobierzLimity:
Dla GitHub Actions w planie darmowym (Free) limity wyglądają
Drugi problem: ustawiłem czas na - cron: '0 5 * * *' (ustawia jako UTC czyli +1 w zimie dla Polski i +2 w lecie) więc powinien wykonać się po 6 rano, a wykonał