Wpis z mikrobloga

@ibleedforyou: Ja Ciebie już nie plusuję i nie wchodzę w interakcje jakieś, ze względów personalnych znajomości z Atoic, co ją uważam za osobę zbrodniczą, mającą kilku użytkowników na sumieniu, i pewnie kolejnych też mieć będze, bo to taka jest bestia.
z fartem
  • Odpowiedz
@ibleedforyou: Akurat nie, ja zawsze niezależny przekaz, nie wspieram bandytów śmiercionośnych, okrutnych ludzi, zbrodniarzy, zresztą zapytaj, jak tam pozew dla mnie, co był obiecany, no jego nie ma, nie było i nie będzie, chociaż ja zawsze gotowy jestem na takie sprawy. Agniecha niech tam robi co uważa, na tym wolność polega.
z fartem
  • Odpowiedz
@ibleedforyou: ja farmazonu nie rozsiewam, nie mam nic sobie do zarzucenia, bo ja sprawiedliwy jestem, i normalnych ludzi szanuję, ale tego typu motłochu zbrodniczego nie będę szanował nigdy w życiu, bo to nie przystoi.
z fartem
  • Odpowiedz
@Xeni323:jeżeli dla Ciebie to jest dobrze, że ktoś w piachu wylądował poprzez Twoją partnerkę, no to ja Tobie powodzenia życzę w życiu mordko,
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: a czy ona mu zrobiła "S"? Nie.

Czy on stosował p-----c psychiczna, alkoholizm itp? No ja widziałem nagrania które nie stawiają go w świetle jako tego dobrodusznego. Z drugiej strony jakoś dziwnie bo nikt nie wie gdzie jest pochowany, nie było żadnych informacji itp.
  • Odpowiedz
@Xeni323:Ja na żywo widziałem takie rzeczy, co dla człowieka nie są godne, jakiegokolwiek, ale ja nie nagrywam takich rzeczy, ja nie z tych,
P-----c psychiczna i alkoholizm, no subiektywne sprawy raczej między dwojgiem ludźmi, ale jeżli o takich rzeczach wspominasz to prostytucję po bramach za blister leków, też chyba znasz mordko.
z fartem
  • Odpowiedz
@Xeni323: Nie jestem, owszem, ale ja nie mam takich rzeczy na sumieniu, przeze mnie ludzie życia nie tracili, nie mieli prób samobójczych, mi dzieci nikt nie odbierał, no nie wiem o jakich moich występkach myślisz, ale to nie jest tak sama liga na pewno.
Zresztą, spoko, że bronisz maniury, to akurat na propsie i rozumiem w pełni, bo sam bym tak robił.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: Wiesz, to że ktoś wali S z czyjegoś powodu, to pokazuje także że ta osoba miała bardzo poważny problem ze sobą. Zdrowe psychicznie i nie zaburzone osoby nie targną się na swoje życie.

Czy była bezpośrednim powodem? W mojej ocenie nie. Czy pośrednim? Może, ale na to nie miała pewnie wpływu. Myślę że nie ma co się zagłębiać
  • Odpowiedz
@Xeni323: Gdyby to był jeden przypadek, to zgodzę się, no stało się, okej, dobra, trzeba żyć dalej, no ale w przeszłości tam jednak były wydarzenia również podobne, i to nie jedno, czy nie dwa, bo powyżej dwóch na pewno było,no i tam ludzie umierali też.
Ja to Tobie życzę wariacie dużo świadomości, i rozsądku, bo według mnie nurkujesz w szambie i jeszcze wydaje Ci się, że pachnie ładnie, ale to
  • Odpowiedz