Wpis z mikrobloga

@CzikaKiri: Ejejej, takiej przygłupiej małpy ze mnie nie rób, bo jak widzisz, w moment go pociągnąłem za język. Kiedyś z dumą chwalił się, jak zasypuje sąd, bo inaczej nie wezmą się do roboty, jasno sugerując, że wysyła te maile na siłę aby dołożyć im roboty.
Teraz wstyd mu się przyznać i robi fikołki, że nie było tak, nie było setek maili, zasypywania, rozwalania sprawy, ale jednak przyznaje, że trzeba ciągle
  • Odpowiedz
@ThiZ: Nikogo nie pociągnąłeś za język. Stworzyłeś chochoła o "g---o dowodach" w stylu "wesela WSW" i dzielnie z nim walczysz. Nie masz pojęcia czym był zasypywany nie sąd a prokurator, ale piszesz o "pierdołach". Nie masz żadnych doniesień z różnych stron, bo nie możesz mieć. Nie dociera do Ciebie, że czymś innym jest dysponować wszystkimi dowodami od początku - co zresztą nie jest prawdą, bo najpierw musisz je poznać, a
  • Odpowiedz
No, całkowicie inna narracja, już nie pełen dumy ze swojej metody działania, ale między słowami się wywala na pysk i przyznaje się do wszystkiego, co mu zarzucałem.

A tu całkowita nieprawda. Jestem dumny z tego jak działałem w tej sprawie, bo zrobiłem tyle ile mogłem. Jedyne co sobie zarzucam, że nie zrobiłem jeszcze więcej, bo kilka projektów było już zarysowanych.

@ThiZ:
  • Odpowiedz
@JK74: Człowieku, na tagu co rusz wrzucałeś materiały, jak na ścianę tekstu opisujesz pier--łę z jakiegoś nagrania mlecznego, jako dowód na "znęcanie się", aby tylko na siłę im dołożyć roboty i to jasno sugerowałeś, podkreślając że jak im się nie BĘDZIE DOSYŁAĆ NA BIEŻĄCO RZECZY, TO SIĘ NIE WEZMĄ DO ROBOTY.
No to co im będziesz dosyłał, jeśli pierwszego dnia zawarło się najważniejsze dowody?
Wrzucałeś co rusz jakieś zawiadomienia na
  • Odpowiedz
@ThiZ:

opisujesz pier--łę z jakiegoś nagrania mlecznego, jako dowód na "znęcanie się",

Wskaż mi konkretnie taką "pierdołę", która została złożona w prokuraturze. Konkret, wystarczy jeden.

Grałeś kozaka, co wie jak z prorokiem działać, że trzeba ich zmuszać do roboty, bo inaczej się wyje--ią i uwalą sprawę, a to... twoje kolejne materiały uwaliły sprawę xD Nic poważnego na sławka tam nie było, bo wszystko co najważniejsze to sąd miał od początku, ale wiedziałeś
  • Odpowiedz
A prorok przez ciebie co chwilę przekładał terminy, bo nie miał kiedy skończyć analizy akt, skoro co chwilę nowe materiały spływały, mające tak potężne znamiona przestępstwa, że zanudziłeś proroka tą żenadą xD

@ThiZ: No przepraszam, że starałem się żeby możliwie dobrze udokumentować znamiona znęcania. Mogłem tak jak Ty leżeć z cewnikiem po strzeleniu dobrej działy xD
  • Odpowiedz
@JK74: Skończ bajerę, bo zgrywałeś szefa, co wie jak trzymać proroka krótko, dawałeś sample tego co im dosyłałeś tyle miesięcy od rozpoczęcia sprawy, było to rozbijanie na całą stronę jakiejś głupoty z jednego filmiku mlecznego. Pisałeś czy tam gadałeś na lajwie, że trzeba im ciągle dosyłać kolejne rzeczy ABY WZIĘLI SIĘ DO ROBOTY, bo inaczej umorzą. Słowa jasno sugerujące, że wysyłane materiały były po to, aby cokolwiek im dołożyć i
  • Odpowiedz
@ThiZ: Już kumam ćpunie po tym "Mogłeś dać im czas na przeanalizowanie dowodów załączonych w pozwie" - "pozwie" xD To jest 1:1 gadka Barneja, nawet pozew i sąd od niego zajumałeś.
  • Odpowiedz
@JK74: Ćpunie, ćpunie, co komentarz ćpunie, coś cię ewidentnie boli w tym temacie.
Jaj nawet nie masz, by z pokorą przyznać, że spier---łeś i, że faktycznie idiotyczna była ta twoja głupiomądra teoria, że trzeba ich zasypywać, bo będą siedzieć na dupie i umorzą!! NIE MOŻNA DOPUŚCIĆ DO TEGO, TRZEBA ZMUSIĆ ICH DO PRACY XD POTĘŻNYMI DOWODAMI NA ZNAMIONA PRZESTĘPSTWA, odnalezionymi po 7 miesiącach oglądania w kółko tych samych filmików mlecznego,
  • Odpowiedz
@JK74: O, teraz dopiero widzę post Olo, że policjanci oglądali streamy Barneja i zajmowali się głupotami... Ciekawe czemu xD
Była jedna osoba na tagu, co chwaliła się jak to informowała policję jakimiś pier---łami na WSW, Barneja, Storcha... I, że wysyła na siłę kolejne rzeczy prorokowi, bo nie mogą siedzieć bezczynnie na dupie...

Oj Kawula, dam rękę uciąć, że za kilka dni, to nie mi a Łukaszowi będziesz podobnie się tłumaczył,
  • Odpowiedz
@ThiZ: Okej. Spróbuję łopatologicznie, bo ewidentnie przygrzałeś. Po pierwsze nie pozew tylko zawiadomienie. Jak już od Barneja łykasz całe teorie to chociaż błędy popraw xD Po drugie wyprodukowali ponad 800 godzin filmów + te Rafałka. Z tego wszystkiego trzeba było wyselekcjonować te, które są istotne z punktu widzenia takiego zawiadomienia.

Dla przykładu wiele filmików o zastraszaniu DPSem znajdywałem dopiero w okresie lipiec-sierpień, ostatnie jakoś na początku września. Wiele filmików znalazłem
  • Odpowiedz