Aktywne Wpisy

WilecSrylec +673
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +42
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

https://wykop.pl/wpis/84432509/o-cholera-wpadam-po-przerwie-i-od-razu-b---a-ze-um
źródło: InCollage_20251230_214852643
Pobierz13- 12.
Teraz wstyd mu się przyznać i robi fikołki, że nie było tak, nie było setek maili, zasypywania, rozwalania sprawy, ale jednak przyznaje, że trzeba ciągle
A tu całkowita nieprawda. Jestem dumny z tego jak działałem w tej sprawie, bo zrobiłem tyle ile mogłem. Jedyne co sobie zarzucam, że nie zrobiłem jeszcze więcej, bo kilka projektów było już zarysowanych.
@ThiZ:
No to co im będziesz dosyłał, jeśli pierwszego dnia zawarło się najważniejsze dowody?
Wrzucałeś co rusz jakieś zawiadomienia na
Wskaż mi konkretnie taką "pierdołę", która została złożona w prokuraturze. Konkret, wystarczy jeden.
@ThiZ: No przepraszam, że starałem się żeby możliwie dobrze udokumentować znamiona znęcania. Mogłem tak jak Ty leżeć z cewnikiem po strzeleniu dobrej działy xD
Jaj nawet nie masz, by z pokorą przyznać, że spier---łeś i, że faktycznie idiotyczna była ta twoja głupiomądra teoria, że trzeba ich zasypywać, bo będą siedzieć na dupie i umorzą!! NIE MOŻNA DOPUŚCIĆ DO TEGO, TRZEBA ZMUSIĆ ICH DO PRACY XD POTĘŻNYMI DOWODAMI NA ZNAMIONA PRZESTĘPSTWA, odnalezionymi po 7 miesiącach oglądania w kółko tych samych filmików mlecznego,
Była jedna osoba na tagu, co chwaliła się jak to informowała policję jakimiś pier---łami na WSW, Barneja, Storcha... I, że wysyła na siłę kolejne rzeczy prorokowi, bo nie mogą siedzieć bezczynnie na dupie...
Oj Kawula, dam rękę uciąć, że za kilka dni, to nie mi a Łukaszowi będziesz podobnie się tłumaczył,
Dla przykładu wiele filmików o zastraszaniu DPSem znajdywałem dopiero w okresie lipiec-sierpień, ostatnie jakoś na początku września. Wiele filmików znalazłem