Wpis z mikrobloga

Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no ale w sumie - co się dziwić, od dawna jesteśmy ruchani i to nie tylko przez branżę gier... ¯\(ツ)/¯

#gry #diablo2 #diablo2resurrected
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brazowooka_eM Imo nie ma HnS z tak dobrą dynamiką rozgrywki jak Diablo II, więc pomimo tego i tak kupię xD
Poza nową klasą dodali coś w ogóle? Zobaczyłem tylko newsa to od razu odpaliłem tylko ściąganie na bnecie xD
  • Odpowiedz
@ithilcrackk: masz rację, próbowałam ostatnio Grim Dawn'a - zupełnie mi nie podeszło bo w moim serduszku jest tylko D2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodali - stackowanie run, kamieni, tego całego Świętego Gralla masz teraz, że widzisz jakie przedmioty unq i set zebrałeś oraz jakiś powiedzmy endgame w stylu, że sam możesz wybierać TZ-ki i jakieś wyzwanie ze Starożytnymi :)
  • Odpowiedz
@brazowooka_eM: nie rozumiem tego placzu. Do 26 letniej gry wprowadzaja nowe rzeczy. Kto tak robi? Chyba nikt. Place kazda cene za kazdy jeden dodatek do tego masterpiece, a ty placzesz ze 2razy nie zjesz pizzy (100ziko).
Wolałabys aby na zawsze zostalo to porzucone?
Ja totalnie czekam na kolejny dodatek za 2 lata w cenie 300ziki i z przyjemnoscia zaplace

To jest 100 (slownie: sto) zlotych. Wam sie w tylkach poprzewracalo
  • Odpowiedz