Aktywne Wpisy

MikSob1985 +127
Jak ten czas leci 🚀
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
źródło: 1000113597
Pobierz
ercee +187
#gielda Przez kompulsywne łapanie noży wylądowałem załadowany połową portfela w biuro podróży, w środku wojny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no ale w sumie - co się dziwić, od dawna jesteśmy ruchani i to nie tylko przez branżę gier... ¯\(ツ)/¯
#gry #diablo2 #diablo2resurrected
I tak kupisz
Poza nową klasą dodali coś w ogóle? Zobaczyłem tylko newsa to od razu odpaliłem tylko ściąganie na bnecie xD
No to żegnajciu - kupuję i odpalam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
PobierzKupiłem, dwa lvl wbiłem i trzeba za robotę się wziąć :(
źródło: just-consume-product-and-get-excited-for-next-product-meme-3
Pobierz@Gartarr, @Polakmaly85 - ogólnie z nowym aktem też bym brała, ale tutaj jest po prostu za mało rzeczy jak na taką kasę... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wolałabys aby na zawsze zostalo to porzucone?
Ja totalnie czekam na kolejny dodatek za 2 lata w cenie 300ziki i z przyjemnoscia zaplace
To jest 100 (slownie: sto) zlotych. Wam sie w tylkach poprzewracalo