Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no jak to gdzie na fb xD mamuśki tam mi odpisywały nawet na kontach, które miały wspólne z mężem xD, dwa dni później już mi c---i wysyłały, nie mówię że każda ale takie 40-50 jeszcze mają chcice i znudzenie mężem, także na kilkaset kilakadziesiat zawsze odpowie xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli zadajesz takie pytania, to nic ci z tego nie wyjdzie. Przykro mi. Jesteś po prostu nieporadny.

Do takich układów trzeba mieć dobrą twarz, pewnie tez dobre ciało i cokolwiek w głowie, niewiele to się różni od poznania kogoś "na mieście". Mężatka czy dziewczyna w związku nie będzie stawiała na szali wszystkiego co ma, gdy na drugim końcu będzie normik 6/10, który chce zwiększyć swoje szanse pieniędzmi.

Idź na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: możesz spróbować szukammilionera bo jeszcze działa, ale ogólnie to obecnie praktycznie wszędzie (łącznie z erodejtami, dejtzonami, zbiornikami i podobnymi) jest ciężka chujnia z uwagi na rozrastające się onlyfansiarstwo w różnej formie i spermiarzy. Obecnie kontakt z potencjalnymi cichodajkami jest bardzo żmudny i często niewarty czasu, który trzeba poświęcić na doprowadzenie do ewentualnego spotkania (które wcale nie musi być nawet w miarę spoko). Zdecydowanie lepszym wyjściem jest znalezienie kilku ogarniętych
  • Odpowiedz
@Neobychno: ty to zyjesze k---a wa jakims matrixie. "trzeba miec morde", "trzeba miec cialo", "trzeba bla bla bla...". a w cale k---a nie chodzi o pewnosc siebie i posiadania jaj. absolutnie nigdy nie jest tak ze jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz. pochwal sie ile to mamusiek zaliczyles, z iloma kreciles ze mowisz co i jak nalezy zrobic? cos stawaim ze pomiedzy 0 a 0 i stawiam 100 zl
  • Odpowiedz