Wpis z mikrobloga

@gerwazy-oko:

nie boi się prawdziwego życia

ma dojrzałe podejście

"płać mój czynsz, moje rachunki i moje zachcianki. Płać na bombelka gdy już go urodzę. Płać po prostu. PŁAĆ FACECIKU!!!"
  • Odpowiedz
@centerario: tłumacze: szukam przybranego ojca dla mojego dziecka który weźmie na siebie całą odpowiedzialność na siebie, w tej sytuacji nie będę mogła Cie szanować jeśli się na to zgodzisz ale jeśli będziesz posłuszny to jestem w stanie sprawiać wrażenie że jesteśmy w związku
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: przecież ta dziewczyna za parę minut nie będzie miała czasu kawy się napić, a co mówić dopiero o budowaniu relacji. Ale przekaz jest jasny: poszukiwany jest chętny do wspólnego wstawania po nocach i jeżdżenia do lekarza z dzieckiem jakiegoś typa i nagroda w postaci obecności jej i żywej pamiątki jej skakania po kuta*** jakiegoś typka.
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: Jedna rzecz do wszystkich od razu że szuka ojczyma dla dzieciaka.Mimo że podkreśliła że nie szuka tatusia.A skąd wiecie że ona nie jest z dzianego domu.Może szuka po prostu stałego bolca,friends with benefits.Tylko nie przyznaje tego wprost.Wiesz są kobiety które lubią super atrakcyjnych facetów.I bardzo lubią gdy oni je biorą,może po prostu lubi się bawić i nie potrzebuje kasy.Wiecie robi to co wielu facetów gdy może,po co od razu
  • Odpowiedz