Aktywne Wpisy

PanMlecz +66

ZygmuntJedyny +16
Jako że niedziela to przypominam, że rosół TYLKO z ziemniakami. #gotujzwykopem #beskidy
źródło: 1000020277
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000020277
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Różnice kulturowe. My mamy teraz inne problemy niż nasi rodzice mieli w naszym wieku
Do tego żymianie kręcą korbą i mamy w społeczeństwie to o czym wspominasz
@Hellicon: jak to prawie wszystkie? Ty myślisz że te media które ty konsumujeez są niezależne tylko dla tego że zezwalają na krytykę żymian? Naiwny
@mirko_anonim: to prawda że w Polsce small talk nie jest powszechny, ale większość ludzi chętnie odwzajemni jeśli zagadasz. Z mojego doświadczenia kobiety, nawet młode dziewczyny łatwo angażują się w small talk, wystarczy "nie być zainteresowanym podrywaniem".
Spędziłem dużo lat w USA i nauczyli mnie.
@Tata_Kasi: Czy ja wiem, z mojego doświadczenia większość ludzi jednak traktuje kogoś takiego jak natręta, nawet jeżeli zwykły small talk, chyba jedynym wyjątkiem są sytuacje na które można narzekać, choćby stanie w kolejkach, nieironiczne wtedy jak ponarzekasz najpierw srogo, to później otwierają się możliwości rozmowy na inne tematy xd. Polaka poznasz najlepiej
@Abaddon_Profanator: small talk u mnie to bardzo ograniczony jest. Z ekspedientką w żabce można zamienić parę zdań na temat jej pracy. Z ludźmi z pracy na temat ich rodzin/samochodów.
@mirko_anonim: ale Ty już tak nie wierz jak Babcia w Rydzyka w ten internet
czy Ty serio myślisz, że normalna szczęśliwa i zdrowa psychicznie osoba pluje treści na taki wykop czy nawet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta