Wpis z mikrobloga

#perfumy #rozbiorka
Roja Dove Oceania

Wiem, że portfele wydrenowane, bo prezenty i święta... Pora też nie na świeżaki, ale miras @Gontareek tak sprzedał zapach, że chyba wezmę z waszą pomocą.
Liczę na to, że cashback wskoczy poprawnie, więc poleję po 7,55zł/ml. - sugerując się ph, to historycznie niska cena.

Sam nie znam zapachu, ale może was przekona wpis właśnie Pana @Gontareek:

otwarcie–arcydzieło: cytrusy są gładkie, soczyste, zero ostrości czy chemii, od razu czuć klasę. Testowałem ostatnio z 15 różnych zapachów (Amouage, Creed, Xerjoff) i to właśnie Oceania najbardziej mnie „rozkołysała” — od pierwszego psiknięcia.

W bazie wychodzi lekkie kwiatowe muśnięcie z irysem i czyste DNA Roja jak w elysium, przez co pachnie totalnie wyjątkowo, jak 10× bardziej szlachetny Sedley.
Omniscient - #perfumy #rozbiorka
Roja Dove Oceania

Wiem, że portfele wydrenowane, bo...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Gontareek:
d--y nie ukrywa również, ale przy tej kwocie parę groszy spada.
Na letyshops jest 4% dla hebe, zwiększony o 10%, bo tam się coś zdobywa.
Co prawda p-------m, bo Cashback jest od kwoty netto, ale to kwestia 5 zł, to już przeboleję;)
  • Odpowiedz
@Omniscient: Jak coś to zamówiłem dwie sztuki ( bo to moj ulubiony zapach z kolekcji) jeden bez cashbacku a drugi z cashbackiem alerabat, który i tak mi się nie naliczył. Jakbyś chciał zrealizować rozbiórkę to daj znać mogę jedną odstąpić :) bo w sumie dwie flaszki to mocna przesada haha
  • Odpowiedz