Aktywne Wpisy

XeNinja +464
źródło: 1775486839877
Pobierz
lubie-sernik +54
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

Roja Dove Oceania
Wiem, że portfele wydrenowane, bo prezenty i święta... Pora też nie na świeżaki, ale miras @Gontareek tak sprzedał zapach, że chyba wezmę z waszą pomocą.
Liczę na to, że cashback wskoczy poprawnie, więc poleję po 7,55zł/ml. - sugerując się ph, to historycznie niska cena.
Sam nie znam zapachu, ale może was przekona wpis właśnie Pana @Gontareek:
W bazie wychodzi lekkie kwiatowe muśnięcie z irysem i czyste DNA Roja jak w elysium, przez co pachnie totalnie wyjątkowo, jak 10× bardziej szlachetny Sedley.
źródło: image
Pobierzd--y nie ukrywa również, ale przy tej kwocie parę groszy spada.
Na letyshops jest 4% dla hebe, zwiększony o 10%, bo tam się coś zdobywa.
Co prawda p-------m, bo Cashback jest od kwoty netto, ale to kwestia 5 zł, to już przeboleję;)
Komentarz usunięty przez autora
10 ml poproszę :)
Gdy siadałem teraz do zamówienia, okazało się, że ktoś zwinął mi to sprzed nosa. Na ten moment czekam czy wróci na stan:)
Dogadałem się z Panem @Gontareek i odkupię od niego jedną z flaszek. Nawet lekko stratnie odsprzedaje, żebym po kosztach nie odlewał, więc propsiki:)
Gdy już dotrze flaszka do mnie, to się odezwę na priv z rozliczeniem do wszystkich:)
Wesołych!