Wpis z mikrobloga

Tera tak se rąbałem drzewo i se przypomniałem, takie reminiscencje mnie naszły jak to kiedyś było mordy, jak z ziomkiem z takiego budynku co się zawalił kradliśmy krokwie od dachu, tagraliśmy to do niego na podwórko, znaczy do jego starego, Bogdana, i tam u Bogdana na podwórku to cięliśmy, rąbaliśmy, a potem moją astrą bez hamulców woziliśmy do mordy do piwnicy, i morda generalnie miał takie marzenie jak sobie tam siedzieliśmy u niego w piwnicy, ćpaliśmy i piliśmy a-----l po robocie na czilerze wiadomo o co chodzi, żeby kiedyś sobie kupić przyczepę drzewa, i ją w nocy naćpany spalic w piecu, że by sobie wodę ciepłą w kranie odkręcił w domu, żeby nie zagotować pieca i by se palił, że to symbol dobrobytu i on to by tak chciał kiedyś, no ciekawe co dzisiaj u niego, ale od lat już kontaktu nie mamy, bo ja w swoim kierunku poszedłem, no ale tak mi się przypomniało po prostu
A jeszcze pamiętam, że wtedy jak te drzewo tam u Bogdana obrabialiśmy to przy okazji szopkę sąsiadowi obrobiliśmy, bo czegoś tam potrzebowaliśmy a to jakiś lewy sąsiad Bogdana był co się pruł na psach i generalnie człowiek nie z klimatu
No kiedyś to po prostu inne czasy były całkowicie, teraz to jednak inaczej aktualnie się żyje
z fartem
#oswiadczenie
Hissis - Tera tak se rąbałem drzewo i se przypomniałem, takie reminiscencje mnie nasz...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mszuriam: nie rozumiem Twojego komentarza więc jeżeli dostaniesz 2 plusy za niego, to Ci go skasuję.
Daję pierwszego plusa i czekam na rozwój sytuacji.
Pozdrawiam.
z fartem
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Cybek-Mariankomanek: dziękuję za wsparcie, no wyjechał pacjent z tamtym komentarzem, teraz chyba zrobię konkurs na 2 plusy pod tym komentarzem co teraz dodaję i jego wszystkie komentarze znikają, bo to nie jest chyba normalny człowiek, on tu jakieś pruszkowskie grupy szlachetów promuje czy co innego, no nie podoba mi się to na pewno,
w zasadzie to nie ma żadnego konkursu, kasuje jego wszystkie komentarze bo tak mi się podoba i
  • Odpowiedz
  • 0
@Hissis: o, tagigo trigger hissisa nam na wykopie trzeba, politbiuro slabi sie sprzedaje bo tam wszyscy Non stop striggerowani
  • Odpowiedz