@Pioter_Polanski: Oczywiście że nie i nie ma w tym nic dziwnego, bo ostatnimi czasy regularnie ma jakieś problemy. Nawet przestałem kupować sobie bilety w tej gównoapce, bo nigdy nie wiadomo kiedy się zesra.
@LubieSzaszylkiZLublina: a ja chciałem tam niedługo drugie konto założyć, bo o każdym innym banku źle opinie. To w końcu gdzie jest dobrze jak nigdzie ( ͡°ʖ̯͡°)
@vanitydomain próbuję zrobić przelew transferowy z konta IKE w mille na konto w DM BOŚ. Mille się przyczepiło, że dokument wystawiony w DM BOŚ z potwierdzeniem założenia konta u nich jest niewłaściwy. DM BOŚ twierdzi, że właściwy i podaje ustawę. Mille chce dodatkowe wymagania, DM BOŚ mówi, że wymagania spełnione i nic innego nie wystawi. A ja jestem w dupie, bo nie mogę ruszyć moich pieniędzy odkładanych od około 10 lat.
@LubieSzaszylkiZLublina jak byk napisałeś, że podałeś złe dane w innym banku i się dziwisz ze nie chcą przelać, jeśli deklarujesz że to twoje. W każdym banku spotka cię taka sytuacja. Albo inaczej. W każdym dobrym.
Mille się przyczepiło, że dokument wystawiony w DM BOŚ z potwierdzeniem założenia konta u nich jest niewłaściwy. DM BOŚ twierdzi, że właściwy i podaje ustawę. Mille chce dodatkowe wymagania, DM BOŚ mówi, że wymagania spełnione i nic innego nie wystawi.
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego ja nie miałem takich problemów?
¯\(ツ)/¯
Mille się przyczepiło, że dokument wystawiony w DM BOŚ z potwierdzeniem założenia konta u nich jest niewłaściwy. DM BOŚ twierdzi, że właściwy i podaje ustawę. Mille chce dodatkowe wymagania, DM BOŚ mówi, że wymagania spełnione i nic innego nie wystawi.
A ja jestem w dupie, bo nie mogę ruszyć moich pieniędzy odkładanych od około 10 lat.
Może jak ci mam tam kieszonkowe wpłaca to daje radę.
W każdym banku spotka cię taka sytuacja. Albo inaczej. W każdym dobrym.
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego ja nie miałem takich problemów?